Pardoseli gravate: 5 modele de podele din lemn


Pardoseli gravate: 5 modele de podele din lemn
 
 
 
 
 
 
Unii prefera textura bruta pentru pardoselile din lemn masiv, in timp ce altii doresc un aspect modern (si costuri reduse) pentru aceste pardoseli din parchet laminat. Aceste placi din lemn prevazute cu model ofera un relief artistic - un stil contemporan petru materiale clasice si abordari de instalare.

 
 
 
 
 
 
Pardoseli gravate: 5 modele de podele din lemn Citeşte mai mult...
 

Amenajare pereti: tapete cu modele digitale abstracte


Amenajare pereti: tapete cu modele digitale abstracte
 
 
 
 
Aceste textile creative atasate de perete sunt suspendate sub forma de patrate la intersectia intre arta, materiale moderne si decor modern. Conceput in colaborare cu fotografi si artisti, aceste tapete reprezinta o solutie unica si personalizata, dar care are un pret destul de piperat.  

 
 
Amenajare pereti: tapete cu modele digitale abstracte Citeşte mai mult...
 

11 probleme ce ar trebui analizate inainte de a inlocui ferestrele casei


11 probleme ce ar trebui analizate inainte de a inlocui ferestrele casei
 
 
Guvernul impinge fiecare proprietar de casa si de afaceri sa fie mai eficient din punct de vedere energetic. Modernizarea cladirilor vechi si inlocuirea caracteristicilor ineficiente cu produse de inalta calitate, are multe avantaje, si nu doar pentru autoritati. Inlocuirea ferestrelor vechi cu altele noi, va pastra temperatura in interiorul casei constanta si va salva multi bani cheltuiti la facturile cu utilitatile.
 
 
 
 
11 probleme ce ar trebui analizate inainte de a inlocui ferestrele casei Citeşte mai mult...
 

Mobila built-in: biblioteci de la podea la tavan

 

Mobila built-in: biblioteci de la podea la tavan

 
 
 
Uneori, design-urile cele mai impresionante sunt aproape accidentale. Exista unele design-uri de biblioteci uimitoare, dar uita-le pe toate pentru un moment. In schimb, ia in considerare frumusetea rafturilor populate cu volumele tale favorite.
Design to Inspire a adunat recent o serie de fotografii ilustrand conventionalul relativ (cea mai mare parte a lucrarilor built-in) in design-ul de biblioteci din case obisnuite, design-uri care luate in mod individual, ar putea sa nu arate atat de impresionant, insa luate impreuna, este ca si cum ai face un tur al bibliotecilor construite de-a lungul secolelor, in diferite stiluri. In continuare, sunt prezentate unele dintre cele mai bune poze, organizate in functie de stil, material, ton si culoare. 
 
 
 
 
Mobila built-in: biblioteci de la podea la tavan Citeşte mai mult...
 

Amenajari exterioare: creaza compost pentru gradina


Sezonul de gradinarit, pe timpul verii, se apropie de sfarsit, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa te opresti sa realizezi compost, mai ales atunci cand poti sa redirectionezi mai mult de jumatate din gunoi intr-o sursa de sol, ca baza pentru plantarea de flori. Si cu toate lucrurile aparent nebunesti din care poate fi realizat compostul - de la prezervative la banda adeziva - vei avea cu siguranta lucruri pe care le poti folosi pentru a crea un sol fertil si plin de nutrimente.

Amenajari exterioare: creaza compost pentru gradina
 
Amenajari exterioare: creaza compost pentru gradina Citeşte mai mult...
 

Mese din metal si sticla


Stilul Steampunk (o lume imaginara care si-a insusit utilizarea masinilor cu abur) a devenit o tendinta stilizata in mai multe moduri, ceea ce face acest tip de munca perfecta pentru aceia dintre noi care sunt fani ai design-ului care celebreaza utilajele industriale, dar, de asemenea, aceste elemente se potrivesc si cu formele moderne si functia contemporana.

Mese din metal si sticla
 
Mese din metal si sticla Citeşte mai mult...
 

Scaune confortabile si mobile cu memorie built-in


"Re-asezarea", in acest caz, este abilitatea de a sta pe spate in pozitie confortabila, cea favorita chiar, dupa ce te ridici de pe scaunul gonflabil, ergonomic si personalizat.

Scaune confortabile si mobile cu memorie built-in
Scaune confortabile si mobile cu memorie built-in Citeşte mai mult...
 

Cum se regleaza o usa cu inchidere pneumatica


O usa cu inchidere pneumatica asigura faptul ca usa se inchide in spatele oamenilor, cand acestia intra sau ies dintr-un domiciliu, magazin sau birou de afaceri. Amortizoarele pentru usi sunt elemente comode care permit inchiderea usii fara folosirea mainilor, atunci cand cineva are mainile pline. Viteza si forta usii dicteaza cat timp ii ia unei persoane sa intre sau sa iasa pe usa, inainte ca aceasta sa se inchida.

Cum se regleaza o usa cu inchidere pneumatica
 
Cum se regleaza o usa cu inchidere pneumatica Citeşte mai mult...
 

Izolare usa de garaj


O izolatie adecvata pentru usa de garaj ajuta la mentinerea scazuta a facturilor cu energia si pastreaza insectele si gandacii departe de garaj. Materialele izolante functioneaza prin apasarea lor intre usa de garaj si podeaua garajului, protejand astfel interiorul garajului de zapada sau ploaie. Mai jos sunt cateva dintre modalitatile in care poti izola cu usurinta o usa de garaj.

Izolare usa de garaj
 
Izolare usa de garaj Citeşte mai mult...
 

Alegerea pietrei de pavaje


Majoritatea oamenilor sunt familiarizati cu caramizile de pavaj, dar exista si alte optiuni ce merita verificate. Pietrele de pavaj pot furniza aspectul potrivit pentru proiectul tau de imbunatatire a casei.

Alegerea pietrei de pavaje
 
Alegerea pietrei de pavaje Citeşte mai mult...
 

Cum sa fii creativ cu tapetul


Cu totii stim ca tapetul poate crea un efect superb pe pereti, dar de ce sa ne oprim acolo? Du tapetul dincolo de pereti, folosindu-l in toata casa. Este o modalitate foarte buna de a profita de resturile de hartie rezultate din aplicarea tapetului pe pereti sau daca nu ai, te poti uiti dupa hartie vintage. Odata ce ai achizitionat tapet, esti gata sa incepi proiectul de tapetare a locuintei (fara pereti)!

Cum sa fii creativ cu tapetul
 
Cum sa fii creativ cu tapetul Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor Sfârşit

Pagina 1 din 6