Pardoseli gravate: 5 modele de podele din lemn

Pardoseli gravate: 5 modele de podele din lemn


Pardoseli gravate: 5 modele de podele din lemn
 
 
 
 
 
 
Unii prefera textura bruta pentru pardoselile din lemn masiv, in timp ce altii doresc un aspect modern (si costuri reduse) pentru aceste pardoseli din parchet laminat. Aceste placi din lemn prevazute cu model ofera un relief artistic - un stil contemporan petru materiale clasice si abordari de instalare.

 
 
 
 
 
 
Aceasta serie de pardoseli decorative de la Mafi ofera o abordare proaspata in ceea ce priveste pardoselile fabricate, modele gravate ce variaza de la modele florale abstracte la figuri jucause de relief.
 
Pardoseli lemn

Sipcile pre-gravate sunt destul de superficiale pentru a nu colecta praf si murdarie (cel putin in teorie), dar suficient de adanci pentru a fi simtite de picioarele goale - fiecare are un aspect mai inchis sau un tratament de suprafata consistent unde variatia este vazuta numai de reflectie, lumina si umbra.

Problemele cu lemnul masiv sunt multe - deformari din cauza racirii pe timp de vara si a incalzirii iarna, pentru inceput, plus o limitare naturala pe latime, daca se incearca terminarea unui proiect ieftin.
 
Pardoseli gravate

Ingineria pardoselilor raspunde la problemele de temperatura si umiditate, dar tinde sa se simta putin artificiala sub picioare - ar putea arata ca o adevarata afacere, insa este de fapt doar o alternativa redusa.
 
Pardoseli lemn gravate

De asemenea, amplasarea de diverse tipuri de placi este de obicei usoara - inseamna pur si simplu mai putini pasi pentru instalare. Cu toate acestea, exista cateva trucuri pentru obtinerea acestui design creativ, departe de stilul clasic (cum ar fi stejar, cires, nuc sau variante mai ieftine ca bambus). Refinisarea acestora poate fi complicata, dar se poate intotdeauna sa se slefuiasca si sa se inceapa de la zero cu placi eficient nefinisate si fara modele.