Izolare usa de garaj

Izolare usa de garaj


O izolatie adecvata pentru usa de garaj ajuta la mentinerea scazuta a facturilor cu energia si pastreaza insectele si gandacii departe de garaj. Materialele izolante functioneaza prin apasarea lor intre usa de garaj si podeaua garajului, protejand astfel interiorul garajului de zapada sau ploaie. Mai jos sunt cateva dintre modalitatile in care poti izola cu usurinta o usa de garaj.

Izolare usa de garaj
 

Dificultate: Moderat

Materiale necesare
:
  • spuma poliuretanica sau polistiren expandat
  • benzi cauciucate (optional)
  • cuie
  • ciocan
  • kit de izolatie pentru garaj (optional)
Instructiuni:

Pasul 1:

Masoara panourile usii de garaj. Cumpara foi de spuma poliuretanic. Taie cu un cutit cofrajul utilizand panoul de masuratori. Introdu spuma de-a lungul panourilor de garaj cu un cutit de chit si acoper-o cu o banda din folie de aluminiu.

Pasul 2
:

Cumpara polistiren expandat pentru a-l folosi ca alternativa de izolare. Taie polistirenul rigid in masurile necesare si lipeste-l de panourile garajului.

Pasul 3:

Foloseste o metoda de substitut pentru a folosi un strat dublu de benzi cauciucate pentru a ajuta la sigilarea usii impotriva curentilor de aer calzi sau reci. Indeparteaza materialul de suport din benzile cauciucate pentru a expune partea adeziva. Amplaseaza partea adeziva cu fata in jos, spre panourile usii de garaj. Aplica presiune cu mana sau foloseste cuie si un ciocan pentru fixare.

Pasul 4:

Achizitioneaza un set de izolare gata facut pentru garaj. Urmeaza instructiunile producatorului pentru instalarea corecta.

Pasul 5:

Testeaza izolarea odata ce ai terminat cu proiectul. Inchide usa de la garaj si simte orice curent de aer ce poate veni din exterior.