Mobila built-in: biblioteci de la podea la tavan

Mobila built-in: biblioteci de la podea la tavan

 

Mobila built-in: biblioteci de la podea la tavan

 
 
 
Uneori, design-urile cele mai impresionante sunt aproape accidentale. Exista unele design-uri de biblioteci uimitoare, dar uita-le pe toate pentru un moment. In schimb, ia in considerare frumusetea rafturilor populate cu volumele tale favorite.
Design to Inspire a adunat recent o serie de fotografii ilustrand conventionalul relativ (cea mai mare parte a lucrarilor built-in) in design-ul de biblioteci din case obisnuite, design-uri care luate in mod individual, ar putea sa nu arate atat de impresionant, insa luate impreuna, este ca si cum ai face un tur al bibliotecilor construite de-a lungul secolelor, in diferite stiluri. In continuare, sunt prezentate unele dintre cele mai bune poze, organizate in functie de stil, material, ton si culoare. 
 
 
 
 
Biblioteci din lemn

Mobilier clasic in nunate intunecate: Aceste imagini ar fi putut fi realizate aproape oricand in secolul trecut - construirea bibliotecii de la podea la tavan, cat un perete, nu este un design nou, fara indoiala, a fost chiar mai comun inainte de aparitia internetului. Confortabile sau coplesitoare?
 
 Biblioteci clasice

Mobilier modern in nuante deschise: Cu o biblioteca in tonalitati deschise intr-un interior alb iti va aduce cu siguranta succesul in fata vizitaorilor tai, iar cartile compelteaza aspectul calduros al acestei piese de mobilier.

Mobilier pentru sufragerii

Mobilier din lemn natural: acolo unde albul serveste ca spatiu gol, iar esenta de lemn stabileste tonurile medii si orientarea vizuala, cartile pot adauga o alta dimensiune, mai fina, unui design de altfel ieftin si elementar.
 
 Biblioteci cat peretii