Amenajare pereti: tapete cu modele digitale abstracte

Amenajare pereti: tapete cu modele digitale abstracte


Amenajare pereti: tapete cu modele digitale abstracte
 
 
 
 
Aceste textile creative atasate de perete sunt suspendate sub forma de patrate la intersectia intre arta, materiale moderne si decor modern. Conceput in colaborare cu fotografi si artisti, aceste tapete reprezinta o solutie unica si personalizata, dar care are un pret destul de piperat.  

 
 
Aceasta piesa, de exemplu, este inspirata din fotografia "slow-motion" - dungi de lumina impotriva intunericului noptii pe care le asociem cu masinile din oras sau luminile urbane ce strabat prin ferestrele pline de stropi de ploaie.
 
 Amenajare pereti

O alta lucrare similara si colorata este foarte diferita in ceea ce priveste detaliul: simetria predomina si este aparent aproape ca elementele constitutive ale modelului mai mare, de fapt, imagini iconografice care nu sunt recunoscute ca atare de la distanta.
 
Tapete digitale

Titlurile renumitei publicatii New York Times realizate cu dungi vibrante, intr-o alta piesa, in timp ce nori patrati au reusit sa arate atat de realist si digital, in acelasi timp. Cu toate acestea, aceasta serie din Maharam nu este doar vizual inovatoare, ca si materialele precum: tesaturi in flacara si tesaturi lavabile (un hibrid din latex, celuloza si nailon), ci inseamna ca acestea sunt mai durabile si mai sigure decat covoarele traditionale montate vertical sau covoarele conventional decorative.
 
 Tapet digital pentru pereti