Mese din metal si sticla

Mese din metal si sticla


Stilul Steampunk (o lume imaginara care si-a insusit utilizarea masinilor cu abur) a devenit o tendinta stilizata in mai multe moduri, ceea ce face acest tip de munca perfecta pentru aceia dintre noi care sunt fani ai design-ului care celebreaza utilajele industriale, dar, de asemenea, aceste elemente se potrivesc si cu formele moderne si functia contemporana.

Mese din metal si sticla
 
Tim Byrne nu doar reutilizeaza masinile vechi pentru a construi aceste lucrari unice, ci le face sa lucreze ca si noi obiecte - roti antice ce se rotesc pentru a mari sau micsora inaltimea suprafetei.

Artistul permite aspectul otelului brut, fontei, aluminiului si a altor materiale pe jumatate brute (sau semi-finite) sa vorbeasca de la sine - cu picioare, rame, spite si grinzi, care sunt, in mare parte originale - si adauga numai lemn de esenta tare, cu sticla frumos taiata si alte accente necesare pentru a le transforma in birouri sau mese. In cele din urma, acestea sunt robuste (si grele) - la urma urmei, componentele au supravietuit timp de decenii in setarile din fabrica in conformitate cu utilizarea industriala intensiva, regulata.
 
Mese din lemn si metal

Cele mai bune elemente din lumi multiple sunt combinate aici: maiestrie, calitatea materialelor, reutilizarea adaptiva, estetica simpla si modulara, multi-functionalitate. Si fiecare piesa este, desigur, personalizata - o unicitate naturala datorita explorarilor vintage si a finisajelor retro. Acestea vor fi la fel de frumoase pentru urmatoarea generatie, pe cat au fost in timpul in care componentele sale au fost create - cu adevarat, acestea sunt design-uri de mobila atemporale.
 
Mese din lemn si sticla