Mobilier inventiv pentru copii

Mobilier inventiv pentru copii


Mobilier inventiv pentru copii

    Atunci cand ai parte de copii carora le place aventura, trebuie sa te pregatesti pentru o adevarata avalansa de lucruri ciudate si colorate care iti vor invada casa: jucarii pufoase, jucarii care fac zgomot spontan in toiul noptii si tot felul de pise de mobilier in culori stralucitoare. Totusi, situatia nu este in totalitate una disperata, deoarece cu ajutorul unor design-eri poti introduce distractia si veselia in aspectul mobilierului. Aceste piese de mobilier vor fi o incantare nu numai pentru copii, ci si pentru parintii lor.

Patul sub forma de naveta spatiala

  Ar fi foarte dificil de conceput un alt mod de a dormi decat cel oferit de acest pat deosebit sub forma de naveta spatiala.

Patul sub forma de naveta spatiala

Masutele ciuperci


    Aceste masute sub forma unor ciupercute au fost concepute initial pentru sufragerie, insa le putem folosi mai bine pentru camera copiilor unde vor putea sa ascunda multe comori. Aceste masute ar putea fi locul perfect de asezare a colectiei de animale de plus.
 
Masutele ciuperci

Dulapuri pentru copii


    Orice copil are nevoie de un loc unde sa-si ascunda colectiile lui pretioase. Dulapul-acordeon, cel din stanga, aduce fantezie si distractie copilului tau. Dulapul din dreapta, aduce mai mult cu o casuta de joaca, insa el foloseste de fapt la depozitarea hainelor. Este un dulap feminin cu influiente florale special conceput pentru micile printese.

Dulapuri pentru copii


Trasura - pat sub forma de dovleac a Cenusaresei


    Pentru ca vorbeam de micile printese rasfatate care refuza sa mearga la somn, acest pat sub forma de dovleac va va ajuta sa aveti o noapte linistita si sa-i induceti fetitei dumneavoastra dezvoltarea imaginatiei prin aceasta lume de poveste in care s-a transformat camera. Totusi, pretul este foarte piperat pentru buzunarele oricui: 47.000 de dolari.
 
Trasura - pat sub forma de dovleac a Cenusaresei

Dulapul zgaraie-nori


    Daca nu esti pregatit sa cheltuiesti o suma atat de mare pentru copilul tau, poti totusi sa-i transformi camera intr-un tinut al povestilor. Aceste dulapuri zgaraie-nori il fac pe micutul tau sa se simta un gigant in timp ce isi pastreaza hainele in interiorul acestora.
 
Dulapul zgaraie-nori