Mobilier inventiv pentru copii - continuare

Mobilier inventiv pentru copii - continuare


Mobilier inventiv pentru copii

    Atunci cand ai parte de copii carora le place aventura, trebuie sa te pregatesti pentru o adevarata avalansa de lucruri ciudate si colorate care iti vor invada casa: jucarii pufoase, jucarii care fac zgomot spontan in toiul noptii si tot felul de pise de mobilier in culori stralucitoare. Totusi, situatia nu este in totalitate una disperata, deoarece cu ajutorul unor design-eri poti introduce distractia si veselia in aspectul mobilierului. Aceste piese de mobilier vor fi o incantare nu numai pentru copii, ci si pentru parintii lor.

Scaune din animale de plus


    Aceste scaune sunt realizate, in principal, din mai multe animale de plus adunate gramada ce il face confortabil si este o metoda ingenioasa de a combina utilitatea unui scaun cu distractia ce le-o ofera copiilor aceste jucarii.
Scaune din animale de plus

Masuta de joaca


    Joaca copiilor nu ar trebui limitata doar la jucarii. Prin urmare, o astfel de masa ii face pe copii sa o reconfigureze in diverse pozitii luandu-le ore de explorare.
 
Masuta de joaca

Scaune de depozitare


    Aceste scaune prevazute cu spatii de depozitare sub ele nu sunt neaparat cele mai inovative design-uri, dar oricine are copii stie ca ai nevoie de orice spatiu cat de mic de depozitare. Pe langa caracteristica sa de depozitare, scaunul are in plus si faptul ca poate fi folosit pentru sezut, ca un simplu scaun. Aici se pot pune carti, jucarii si diferite comori care pot fi ascunse sub capacul de lemn.

Scaune de depozitare

Mobila din carton


    S-a intamplat vreodata sa ii cumperi copilasului tau o jucarie mare si scumpa, pentru ca in final el sa o ignore jucandu-se cu altceva? Aceasta jucarie este facuta din carton reciclat si pe desupra este si reciclabila. Mai mult decat atat, aceasta este ieftina asa ca iti poti lasa micutul sa-si faca de cap cu markerele pentru a-si concepe zona sa magica proprie.
 
 Mobila din carton