Piese de mobilier unicate

Piese de mobilier unicate


    Bun venit. Trage-ti un scaun si arunca o privire la ceea ce au mai inventat designerii de mobilier - pot spune ca merita vazut! Scaunele sunt piese de mobilier la indemana pe care le ai in casa si fara de care nu ai putea manca, lucra si altele. Prin urmare, din punct de vedere functional indeplinesc toate conditiile de care avem nevoie, insa ca design acestea sunt cam monotone. Iata cateva scaune, cu un design minimalist ce iese din tiparele obisnuite si de ce nu, iti pot schimba cu totul aspectul incaperii in care sunt folosite.

Piese de mobilier unicate
 

Scaune sub forma de paralelogram


    Nu, nu este un truc Photoshop. Aceste scaune (numite Cinci, pentru ca patru ar forma o masa) arata de parca ar fi fost lipite impreuna in timpul unui cutremur, insa design-ul lor sub forma de paralelogram este incredibil de stabil. Designerilor le place intotdeauna sa pretinda ca ne provoaca perceptiile cu inventiile lor - dar, in acest caz, aceasta piesa de mobilier este literalmente adevarata.

Scaune sub forma de paralelogram

Saua de cowboy si scaunul Racer


    E greu sa nu ramai uimit atunci cand esti in vizita la un prieten si acesta te invita sa te asezi pe o sea de cowboy, dar care este de fapt un scaun. Totusi nu imi dau seama cat de confortabil poate fi. Daca te-ai saturat de stat pe sa poti sa incerci acest scaun care este o masina de cursa, insa poti merge cu doar 30 mph.
 
Saua de cowboy si scaunul Racer

Scaunele sub forma de oaie


    Bee - Un cuvant care insumeaza reactia noastra initiala pana ajungem la ideea de a sta pe o pretinsa oaie. Daca asta este ciudat, ce ati zice daca te-ai aseza pe un scaun sub forma de oaie dare careia ii lipseste capul? Cam morbid, nu?
 
 Scaunele sub forma de oaie