Evolutia pardoselilor

Evolutia pardoselilor


Evolutia pardoselilor

    Ce ai zice de o podea care iti poate spune varsta, sexul si greutatea sau sa iti ofere ore de divertisment, toate acestea ar putea suna ca lucruridintr-un film SF, dar crezi sau nu, aceste podele chiar exista cu adevarat. Mergand dincolo de lemnul foarte placut ca aspect, de gresie si covor va prezentam in continuare cateva creatii de podele si materiale ce variaza de la panouri ultra-moderne pana la parchet multicolor. Ele sunt personalizabile, unice si surprinzatore.
 

Covorul inteligent ce-ti poate determina varsta, sexul si greutatea


Covorul inteligent ce-ti poate determina varsta, sexul si greutatea

    Acest covor inteligent, inventat in Japonia poate spune varsta, sexul si greutatea oricarei persoane care se plimba pe suprafata acestuia. Designerii sustin ca acest covor poate distinge oamenii, cei intre 20 si 60 de ani, cu o precizie de 100%, poate analiza datele colectate pentru a determina marimea piciorului, viteza de mers, greutatea si centrul de gravitatie.

Dimensiunea sistemului de podea


Dimensiunea sistemului de podea

    Aceasta idee de pardoseala, proiectata de Alistair Bramley, este un designl liber, conceput pe suprafata de podea laminata si se potriveste perfect cu design-ul de camera ales - in functie de cum este situat mobilierul si modul in care oamenii se muta in jur.

Covorul zburator

 

Covorul zburator

     Marginile gigantice din lana si din spuma poliuretanica transforma un covor ce ar fi putut fi plictisitor de privit zilnic, intr-o piesa dinamica, care serveste un dublu scop: sa ofere o suprafata de care sa te rezemi in timp ce lenevesti. Podeaua vine in doua dimensiuni diferite si in trei culori, fiind mai potrivita pentru camera copilului.

"Scara sangeroasa" - covoare fluide

 
"Scara sangeroasa" - covoare fluide

    Un fluid de culoare rosie coboara in josul scarilor si intr-o camera, ca un flux de sange, in acest design oarecum macabru creat de Bosch si Fjord. Acest design unic nu este disponibil pentru public, dar este o idee intriganta.