Lumea automatizarilor

Lumea automatizarilor


     Traim in viitor cu roboti si masinarii care fac tot felul de lucruri care, inainte, erau realizate de catre om, iar acum noi traim visele SF ale parintilor si bunicilor nostri. Robotica s-a extins in majoritatea domeniilor, in viata de zi cu zi, atat de mult incat de cele mai multe ori nici nu mai observam cand o noua tehnologie apare. Robotii pe care vi voi prezenta in continuare sunt printre cei mai ciudati, inteligenti si de ajutor, care au aparut recent in vietile noastre.  


Robotul ce se transforma
 
 

Robotul ce se transforma

Lumea automatizarilor


    Daca ai crescut in anii '80, probabil ca iti amintesti de desenele animate "Transformers" si iti doreai sa devina reale. Daca ai vazut filmul "Transformers" recent, probabil ca ai petrecut mult timp dorindu-ti ca ei sa dispara. Acest robot, WR-07 a fost creat de catre Himeji Soft Works din Japonia si spre deosebire de caracterele din desenele animate acesta chiar este un robot adevarat.  
 
Robotii din lumea prezenta

Robotul controlat de un gandac

 Robotul controlat de un gandac

    Acesti roboti de pe lista noastra au anumite trasaturi cruciale in comun: acestia sunt operati de catre paraziti. Nu putem spune ca un gandac ce conduce un robot este cel mai inspaimantator lucru pe care l-am vazut vreodata, insa nu prea pare o idee buna. Dati-i unui gandac abuzat, dar practic, invincibil un robot sa-l conduca. Nimic rau nu se va intampla.
 
 Roboti operati de catre paraziti