Mobilier neobisnuit

Mobilier neobisnuitMobilier neobisnuit

    In general, vei gasi doua tipuri de spatii exterioare atasate de casele din orase: spatii mici care pot fi atat de ingramadite incat nu se pot utiliza si spatii largi in care este indicat sa se foloseasca mobila unicat. Amandoua spatiile prezinta provocari de design unice car pot fi rezolvate prin achizitionarea unei mobile de exterior unice.
O lume ascunsa in spatele curtii

    In cazul in care ai o curte inghesuita, fiecare metru patrat de spatiu conteaza. Ideea de design este aceea de a economisi cat mai mult spatiu, dar in acelasi timp, acel spatiu, sa permita utilizarea lui la maxim. Iata o lume ascunsa in spatele curtii datorita acestei constructii de exterior ingenioase, care se comporta ca o terasa cum urci la etaj, iar coborand gasesti un loc de relaxare unde poti admira cu placere privelistea.

Patul de exterior

 

Patul de exterior

    V-ar placea sa dormiti in aer liber, sub cerul instelat, dar nu va incanta ideea unui cort? Petrecand noaptea intr-un pat de exterior ti se ofera oportunitatea de a combina cu succes atat confortul ce ti-l ofera interiorul, cat si privelistea ce ti-o ofera exteriorul. Mai mult deca atat, ca si bonus, daca dormi afara simti briza calda de vara, pe cand in interior simti doar aerul conditionat ce-ti poate da dureri de cap, atat fizic, cat si psihic prin factura de la curent.

Mobila de exterior sub forma unei mingi de golf

 

Mobila de exterior sub forma unei mingi de golf

    Daca vrei sa economiseti cat mai mult spatiu aceasta mobila este solutia, mai ales ca se poate transforma nu in una, ci mai multe piese de mobilier. In acest caz, aceste patru scaune de exterior si masuta de cafea se strang intr-o sculptura sub forma unei mingi de golf atunci cand nu este utilizata.

Scaune de exterior impermeabile  


 Scaune de exterior impermeabile

    Una dintre cele mai enervante lucruri in legatura cu mobila exterioara este tendinta sa de a se distruge sau a deveni neutilizabila daca este lasata descoperita afara pe timpul conditiilor meteorologice nefavorabile. Aceste scaune sunt concepute sa reziste la astfel de intemperii, chiar daca sunt lasate afara si, mai mult decat atat, au un design deosebit aratand ca niste bomboane mari.