Design interior in hotelurile din lume

Design interior in hotelurile din lume


    Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa fi sa traiesti intr-o camera de hotel in spatiu sau intr-una care se bazeaza pe conceptii filozofice? Conceptele de design ale hotelurilor au inceput sa contureze cele mai ciudate si amuzante fantezii, astfel incat sa se diferentieze de altele si sa ofere o experienta de neuitat clientilor.

Design interior in hotelurile din lume
 
 

Interior viu colorat in camera de hotel


    Aceasta camera se adreseaza celor mai putin interesati de o tema conceptuala particulara, dar care prefera un design bazat pe folosirea anumitei culori, datorita starii pe care i-o ofera. Decoratiunile joaca un rol decisiv asupra culorilor si sunt gandite ca referinte a unor diverse zone din lume, in anumite perioade ale anului redate prin diferite lumini.
 
Interior viu colorat in camera de hotel

Filozofia - tema de design a unei camere de hotel


    In acest hotel se afla o serie de camere care poate ca nu arata la fel de uimitoare ca celelalte relatate anterior, insa tema poate fi atractiva pentru o anumita clientela. Fiecare camera se invarte in jurul vietii, muncii si filozofiei cate unui filozof. Camera de sus, din fotografie relateaza conceptele in ceea ce priveste sexualitatea si erotismul lui George Bataille, o alta releva filozofiile lui Ludwig Wittgenstein asupra limbii vorbite, a eticii si misticismului, iar Henry David Thoreau este tema unei alte camere, mai exact, tema se refera la obsesia in ceea ce priveste timpul, varsta si natura. Alte camere se invart in jurul ganditorilor faimosi asa cum sunt Nihilist Friedrich Nietzsche si Confusious.

Filozofia - tema de design a unei camere de hotel

Arta creativa in camera de hotel


    Hotelul Fox din Copenhaga are multe camere in care design-ul de interior este realizat de o serie mare de designeri graficieni, sculptori, fotografi, animatori si artisti ce folosesc graffitiul. Unul din artisti descrie camera sa ca o carte in miscare. Fiecare camera reflecta personalitatea abordarea artistica a creatorului ei, care a avut o libertate totala de a-si desfasura ideile.
 
Arta creativa in camera de hotel

Spatiul - ultima frontiera


    Compania Bigelow Aerospace era implicata in proiectele NASA in dezvoltarea unei resedinte in spatiu in cadrul programului spatial al SUA. De la despartirea de NASA, compania a lansat deja prototipuri ale camerelor de hotel pneumatice care vor fi disponibile publicului larg, sau cel putin acelui public atat de bogat incat sa-si permita o astfel de calatorie, in mai putin de un deceniu.
 
Diagrama camerei de hotel din spatiu    Prototipuri ale camerelor de hotel in spatiu