Mobilier neobisnuit - continuare

Mobilier neobisnuit - continuareMobilier neobisnuit

    In general, vei gasi doua tipuri de spatii exterioare atasate de casele din orase: spatii mici care pot fi atat de ingramadite incat nu se pot utiliza si spatii largi in care este indicat sa se foloseasca mobila unicat. Amandoua spatiile prezinta provocari de design unice car pot fi rezolvate prin achizitionarea unei mobile de exterior unice.

 

Banca de exterior sub forma de spaghetti


Banca de exterior sub forma de spaghetti

    Aceasta banca de exterior ce se intinde pe perete sub forma unor spaghetti reprezinta o actualizare moderna a bancilor din parc cu care eram obisnuiti. Poti fi sigur ca vei avea cea mai deosebita curte din zona in care locuiesti cu o banca care arata ca si cum incearca sa fuga undeva.

Fortareata din curte

 

Fortareata din curte

    Daca aveai o casa in copac atunci cand erai copil, atunci stii cat de frumos era sa ai locusorul tau intim, unde puteai sa te refugiezi pentru un timp de toata nebunia exterioara. Nu exista multe case urbane care au loc pentru o astfel de casuta, dar poti recapata acel sentiment confortabil de izolare cu o fortareata in propria curte. Arata mai degraba cu un scaun ce are o rezematoare foarte inalta, dar arunca o patura deasupra lui si vei avea locul perfect de a te ascunde.

Canapele de exterior din plastic

 

Canapele de exterior din plastic

    Aceste piese cu aspect sofisticat nu arata ca un mobilier de curte, insa de fapt ele sunt imbracate cu un cauciuc special ce le permite sa fie folosite atat afara, cat si inauntru. Poti crea cu aceste piese, un living de exterior comod, pufos si foarte colorat.

Ascunde-ti mobila


Ascunde-ti mobila

    Daca intr-adevar nu ai spatiu pentru un birou pe terasa casei tale, a avea un loc unde sa te poti aseza si sa te relaxezi in acelasi timp ar putea reprezenta o provocare. Solutia este un mobilier clandestin ce se trage chiar din podeaua terasei. Atunci cand nu este folosita poate fi introdusa inauntru astfel incat este ascunsa total de privirile vizitatorilor.

    Mobila de exterior nu trebuie sa fie neaparat una formata din scaune din plastic subrede, asa cum v-am aratat pana acum curtea dumneavoastra poate deveni un spatiu fantezist si plin de culoare in care sa stai cu placere. Nu conteaza cat de mare sau mic este spatiul exterior al casei, poti imbunatati aspectul acestuia cu mobila deosebita ce maximizeaza spatiul disponibil.