Mobila de bucatarie unicat

Mobila de bucatarie unicatMobila de bucatarie unicat
    Atunci cand te gandesti la un design interesant pentru casa, bucataria nu este prima camera la care te-ai gandi sa-i aplici un astfel de tratament. Desi este inima casei, pe deasupra este si o incapere cu cel mai mare numar de utilitati din casa. In fond, ce noutati s-ar putea aduce in aceasta camera in afara de a schimba rafturile si electrocasnicele? Pentru un designer, bucataria reprezinta locul ideal pentru a se juca cu vechile idei si a crea altele noi. Aceste concepte de design ale bucatariilor sparg orice tipar, iar rezultatul este unul deosebit.

    Aceasta bucatarie unica este mult mai mult decat ceea ce se vede la prima vedere. Atunci cand se inchide, arata ca si cum ai avea o plantatie in bucatarie cu multe plante ce cresc deasupra, insa odata ce se deschide va reda un spatiu pentru gatit si o chiuveta. Aceasta bucatarie vine odata cu un mare secret si anume, plantele de deasupra furnizeaza sapun natural pentru a spala spatiul destinat gatitului si vasele de fiecare data cand aceasta este inchisa. Insa acesta este doar un concept de bucatarie, iar un astfel de model ar putea lua nastere doar peste 10 ani.

Plantele de deasupra furnizeaza sapun natural
    Aceasta bucatarie a fost coceputa cu intentia de a transforma bucataria intr-un loc modern in care electrocasnicele te ajuta sa termini tot ceea ce ai de facut intr-un timp scurt. Prin urmare, bucataria este prevazuta cu un cuptor inteligent care poate citi codul cu bare, ambalat intr-un strat de metal, astfel incat mancarea sa fie gatita in mod eficient. Masa integrata in bucatarie contine farfurii goale integrate in ea. Sa nu mai vorbim de masina de spalat vase care este parte integranta a bucatariei si recicleaza apa de spalat astfel incat sa reduca consumul de apa.

Bucatarie moderna utilita complet

    Cand ai o bucatarie mica, a avea un centru in care sa-ti faci toata treaba, poate da incaperii un aspect mai spatios si este la fel de functionala ca si o bucatarie mare. Bucataria modulara este un design ingenios care stocheaza ceea ce ai nevoie intr-un spatiu compact: o chiuveta, cos de gunoi, suprafata de gatit, cuptor, un spatiu de depozitare si multe altele, toate incapand sub aceasta masa miscatoare. Atunci cand se inchide, ai un bar de luat micul dejun, de exemplu, iar atunci cand se deschide vei avea o masa confortabila pentru 2 persoane.

Bucataria modulara

    Daca ai trait vreodata intr-un mic, dar eficient apartament, atunci stii cat de greu poate fi sa ai musafiri, in ceea ce priveste spatiul. De aceea, aceasta bucatarie aranjeaza mobila astafel incat sa economiseasca cat mai mult spatiu. Bufetul se deschide astfel descoperind o bucatarie mult mai bine echipata decat una standard: un cuptor, o masina de gatit, gratar, masina de spalat, masina de incalzit farfuriile, chiuveta si altele. Masa este ajustabila in functie de inaltime.

Bucatarie conceputa pentru spatii mici

    Bucataria Ascunsa este unul din exemplele a ceea ce poate face o gospodina cu o bucatarie minuscula. Acest perete placat cu faianta inmagazineaza mobila si un spatiu de stocare a diferitelor lucruri, care par ca au aparut de nicaieri.
 
 Bucataria Ascunsa