Mobilier modular: paturi din lemn, scaune de birou si modele de birouri

Mobilier modular: paturi din lemn, scaune de birou si modele de birouri

 
Mobilier modular

Prefabricate, modulare si realizate din lemn reciclat...ce s-ar mai putea cere de la un sistem de mobilier contemporan? Ce zici, de un set flexibil de piese de mobilier pe care le poti folosi pentru a-ti pune in practica propriile planuri, desene si modele la domiciliu, la fel ca hibridul final al tehnicilor de constructie de tip LEGO.
 
 Scaune modulare
 
Ideea din spatele acestor scaune nu este doar de a oferi piese de mobilier complet finisate si mobila ecologica pentru o casa sau birou, dar, de asemenea, aceea de a oferi piese fabricate de mobila care pot fi folosite pentru a crea diverse design-uri, folosind conectori reciclabili din aluminiu, suprafete din lemn verde si alte piese prefabricate.

Mobila de birou

Imbinarile din aluminiu si finisajele clare sunt atingeri frumoase, dar panourile de baza si suporturile vin intr-o serie variata de soiuri certificate durabil si refolosite - placaj ecologic din mar si bambus sau din brad, tec si un amestec de lemn de transport maritim.
 
Mobilier de birou modular

Colectiile acestora includ piese realizate in totalitate din lemn (fiind folosita si sticla): birou, masa, sistem de rafturi, seturi de scaune, precum si alte piese de mobilier pentru design-ul de bucatarie, living si dormitor.
 
Pat modular din lemn

Ultima piesa de mobilier din aceasta colectie, si, probabil, cea mai impresionanta este un pat de dimensiuni mari, ce foloseste aceeasi abordare de kit de piese de panouri din lemn pentru rama, picioare si tablie cu imbinari din module de aluminiu pentru a mentine totul impreuna.