Canapea si rucsac - o canapea mica cu spatiu de depozitare mare

Canapea si rucsac - o canapea mica cu spatiu de depozitare mare


Te-ai saturat sa pierzi lucrurile intre pernele canapelei? La fel de mult un rucsac gigant mutant, cat si o piesa de mobilier multi-functionala pentru living, acest concept de design imbina cele mai bune elemente de depozitare a unui bagaj de calatorie cu confortul unei canapele conventionale. Cel mai mare rucsac sau cea mai mica canapea din lume? Putin din ambele.

Canapea si rucsac - o canapea mica cu spatiu de depozitare mare
 
Asa cum era de asteptat, acest produs este o piesa de design colaborativ intre o companie de rucsace (EastPack) si o firma de design de mobilier (Quinze & Milano). Canapeaua-bagaj este capitonata cu tesaturi puternic colorate, cu fermoare, manere, benzi si orice altceva ce ati astepta de la un echipament standard de vacanta. Inversand multi-functionalitatea a unui design tipic de pat ascuns, tot ce are de oferit aceasta canapea se afla la vedere.
 
Sistem de depozitare sub forma de canapea

Pentru cei ce iubesc estetica naturii a eco-uneltelor, aceste forme, stiluri si texturi vor arata confortabil de familiar. Mai bine, aceste canapele au nise ingrijite de tot felul, in care se pastreaza cartile preferate, reviste, calculatoare, telecomenzi si alte gadget-uri de uz casnic.

2 in 1: canapea si rucsac