Concepte futuristice de mobilier

Concepte futuristice de mobilier


    Casa ta poate reprezenta castelul tau, dar aceasta nu inseamna ca si mobilierul trebuie sa arate medieval. Aceste concepte pe care le vom analiza demonstreaza faptul ca exista viitor si in design-ul de mobilier. Atentie: modelele sunt uimitoare, insa functionalitatea lor poate varia.

Concepte futuristice de mobilier
 

Mobilier in camera de baie


    Acest set de baie coordonat creat de Bagna Bandini exploreaza cele mai bune caracteristici ale design-ului italian ultra-modern.

Mobilier al design-ului italian ultra-modern

    Formele rotunjite si liniile acestor piese de mobilier reprezinta camera de baie in care noi ne pregatim pentru a intampina ziua - sau noaptea.
 
Piese de mobilier ce reprezinta camera de baie

Inovatii in baie


    Aceasta serie de asa numita "mobilier pentru baie" de la UStogether arata atat de nou incat nu cred ca ati mai vazut asa ceva pana acum. Fata chiuvetei este transparenta si chiar si cada te surprinde in prima faza, ele parand obiecte dintr-o nava spatiala.
 
Mobilier pentru baie

Viitorul curtii casei tale


    Curtea casei poate fi transformata totala cu ajutorul unui mobilier futuristic ce iese in evidenta cu siguranta. Setul de 4 scaune si o masuta de cafea ce se potriveste armonios cu scaunele se impacheteaza intr-un turn, atunci cand nu le utilizati. Design-ul vine de la Dedon.
 
 Mobilier pentru curtea casei tale