Transforma-ti baia cu o cada de efect

Transforma-ti baia cu o cada de efect


Transforma-ti baia cu o cada de efect

    Dusuri, cazi de baie si alte obiecte sanitare, nu mai sunt doar accesorii sanitare. Acestea sunt piese de mobilier frumos concepute si atent realizate, care nu sunt doar pentru a fi utilitare, acestea sunt menite sa completeze personalitatea dumneavoastra si de a va facilita stilul de viata. Urmatoarele colectii sunt uneori complicate, alteori, minimaliste, dar intotdeauna frumoase si practice.
 

Fuziune intre cada, chiuveta si rafturi


Fuziune intre cada, chiuveta si rafturiSimetrie si armonie in camera de baie
 
    Conceptul de cada de baie din colectia Ebb este inovator, frumoas si practic. Acest design modern incredibil se formeaza prin fuziunea intre conceptele de cada, chiuveta si unitati de rafturi intr-o simetrie naturala si conectivitate. Cada si chiuveta sunt facute din piatra naturala acrilica si ambele au panouri laterale semi-transparente din sticla.

Cada de baie si chiuveta intr-un singur sistem
 

Cada de baie cu hidromasaj bazat pe tehnologia ultrasunetelor


Cada de baie cu hidromasaj bazat pe tehnologia ultrasunetelor

      Cea mai recenta cada de la Tueco este cu adevarat fantastica. Sustinute de studii si certificari, cada nu face zgomot, asigurand faptul ca singurul sunet pe care il veti auzi este sunetul de apa care curge usor, permitandu-va sa va relaxati. Cu tehnologia patentata hydrosonica a ultrasunetelor, aceasta cada nu aduce confort doar in mod superficial, ci iti va face un masaj puternic, 2 / 3 cm adanc in piele, de 3 milioane de ori pe secunda, iar efectele se vor distribui uniform pe tot corpul.

Cada de baie cu sistem de hidromasaj

Cada din lemn


Cada din lemn

    Realizata de Alessandro Lenarda, cada Calypso Wenge este un experiment cu un design din lemn. Neavand nici o suprastructura pentru a o sprijini, forma sa din lemn devine raft. La 183 × 70x61/79, Calypso este o cada adanca cu un spatar cu adevarat confortabil, care va ajuta sa va relaxati.

Calypso este o cada adanca cu un spatar cu adevarat confortabil

Design minimalist al cazii de baie

 

Design minimalist al cazii de baieObiecte sanitare din sticla transparenta

    Daca sunteti in cautarea unui design minimalist, atunci nu trebuie sa mai cautati. In timp ce design-ul se pastreaza simplist, designerii nu au compromis eleganta si frumusetea ei. Ei au folosit in mod predominant sticla transparenta (cu atingeri de otel inoxidabil) pentru produsul finit, aceasta cada emana lux din punct de vedere vizual, desi aspectul este unul simplist.

Cada de baie din sticla