Design unic de radiatoare

Design unic de radiatoare


    Radiatoarele par concepute pentru fundal. Ele liniaza peretii si proportioneaza colturile si toata lumea le trece cu vederea, pentru ca, la urma urmei acestea sunt doar radiatoare.
    Dar chiar si aceasta colectie aparent modesta de supape si tevi poate deveni panza oricarui designer urban. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva exemple despre cum ar putea radiatorul tau sa arate cu adevarat modern si sa se integreze in orice design de interior.

Design unic de radiatoare
 

Radiatorul rasucit


    Designer-ul Marco Dessi a decis sa ia design-ul de radiator traditional si sa ii dea un efect modern. Radiatorul rasucit este construit din placi ceramice patrate ce se rotesc si sunt fixate pe perete, pentru a forma orice model pe care il preferati - ca si in cazul cladirilor rotative zgaraie-nori planificate pentru Dubai.
 
Radiatorul rasucit

Radiatorul Ghibli


    Daca locuiti mai sus (sau de mai jos), la o anumita latitudine si vreti sa va uscati hainele, aveti nevoie de un radiator care ramane fix, astfel incat sa puteti agata lucruri pe el. Acesta radiator ondulat de uscare a prosoapelor este perfect pentru ceea ce este conceput, mai ales ca poate fi asezat si vertical, nu numai orizontal.

Radiator care ramane fix, astfel incat sa puteti agata lucruri pe el

Radiatorul cu petale


    Benzile bimetalice sunt utilizate pentru a demonstra modul in care extensia diferitelor nivele de caldura pot face un dispozitiv mecanic primitiv. Nu atat de primitiv este infloritorul radiator sub forma de floare, care are, de asemenea, benzi bimetalice sub forma de "petale" - adauga caldura si infloreste inaintea ochilor dumneavoastra.
 
Radiatorul cu benzi bimetalice

Radiatorul sub forma de gard


    Cine spune ca radiatoarele trebuie sa vina sub forma abstracta si design-uri ezoterice? Pentru o bucatica din viata noastra cu care ne putem identifica, ce ai zice sa-ti liniezi peretii cu garduri si porti? Este ideea designer-ului Lucy Merchant si in timp ce toti ne putem identifica cu acest concept, mai greu este pentru animalutul tau sa-si gaseasca ruta.
 
  Radiatorul sub forma de gard