Set de canapele de exterior

Set de canapele de exterior


    Proiectat pentru versatilitate si atractie clasica pentru locuinte moderne, acest set de canapea poate fi aranjat in diferite moduri pentru diferite ocazii. Perfect pentru spatiile exterioare, cu diverse utilizari, acest set poate fi modificat pentru a se potrivi nevoilor tale in ceea ce priveste mobilierul de exterior.  
    
  Set de canapele de exterior
 
    Partea moderna a acestui set de mobilier de exterior este constructia sa. Realizat din rachita sintetica neagra, acest set de canapea de exterior este construit pentru a fi durabil in timp. Rachita sintetica este o tendinta de design recent, castigand rapid popularitate datorita durabilitatii si rezistentei la temperaturi extreme si la expunerea la soare.

    Sub rachita croseta, scheletul din aluminiu inoxidabil ofera stabilitate si rezistenta. Cel mai bun lucru la acest set de canapea este design-ul sau modular ce permite sa se personalizeze setul in functie de necesitatile fiecaruia.

    Caracterizata de trei piese de colt, trei sectiuni de mijloc, o canapea si o masuta de cafea, exista sute de moduri de a organiza acest set. Fiecare dintre piesele sectionale pot fi puse impreuna cu celelalte sau puse separat pentru a fi folosite ca un scaun in aer liber. Setul include, de asemenea, perne premium din tesaturi fine. Setul dispune de diferite culori, ce se potrivesc perfect cu ambientul exterior in care va fi amplasat.

    Acest stil de mobilier de exterior este de asa natura incat ar putea chiar dubla functionalitatea sa, putand fi utilizat chiar si in interiorul casei.
     Avand un stil modern, caracteristicile sale pentru exterior ar face un mobilier grozav pentru terase sau gradini. Greutatea rachitei face ca mobilierul sa fie usor de mutat, nu numai dintr-un loc din exterior in altul, dar si din exterior in interior. Setul merge perfect la lumina unui semineu intr-o seara de toamna sau poate aliniat alaturi de o piscina pentru un stil ultramodern.