Cum se instaleaza un sistem de securitate pentru casa ta

Cum se instaleaza un sistem de securitate pentru casa ta


    Lumea se schimba, la ritmul rapid si casele sunt construite mai mari, mai bune si mai generoase cu fiecare zi ce trece. Designerii si clientii investesc timp si bani pentru a construi casele lor de vis si indiferent unde locuiesti si cat de sigura este localitatea ta, niciodata nu poti fi prea sigur. Sistemele de securitate pentru casa castiga popularitate pentru mai mult decat un singur motiv. Aceasta este modalitatea catre un loc mai sigur.

Cum se instaleaza un sistem de securitate pentru casa ta
 

1. Instaleaza panoul principal de control


    Inima si creierul sistemului tau de securitate este panoul principalul de control. Aceasta este, in principiu, unitatea care se ocupa de semnalele de la toate camerele pe care le-ati instalat, gazduieste senzorii care inregistreaza miscarea, va monitoriza si va conduce intregul sistem. Instaleaza principalul panou de control chiar langa sursa de energie si o linie de telefon conectata pentru a asigura un sistem complet.

2. Instaleaza senzorii usii


    Daca instalezi senzori la usa pentru un sistem de securitate, nu vei preveni hotii sa intre pe usa, dar va face hotul sa fuga. Senzorii usii vor indica in mod clar si vor raspunde la miscare, prin urmare, instalarea lor trebuie sa fie corecta. Plaseaza senzorii la toate intrarile. Dupa ce i-ai instalat, vezi ca acestea sa se curete separat, deoarece usile sunt deschise fortat.

3. Senzori de fereastra


    Trebuie sa instalezi senzori de fereastra in toate punctele unde ar putea exista un potential risc de securitate. Verifica semnalul de la acesti senzori la panoul principal de control si asigura-te ca acestia sunt legati intre ei bine.

4. Pozitioneaza spargatorii de sticla corect


    Oriunde exista un potential de intrare fortata, plaseaza spargatorii de sticla si verifica cat de bine functioneaza senzorii si cat de bine transmit semnale la panoul de control principal. Instalarea trebuie sa fie curata si sa se asigure ca nu vei provoca deteriorarea sticlei existente, in acest proces.

5. Testeaza si calibreaza inainte de a opera


    Intregul sistem de securitate trebuie testat, complet verificat si calibrat pentru a raspunde bine, atunci cand este necesar. Numai prin testarea completa a sistemului, s-ar asigura faptul ca va functiona fara intreruperi, la momentul potrivit. Odata ce testele sunt efectuate, sistemul este operational.

6. Ia ajutorul unui expert, atunci cand este necesar


    Instalarea unui sistem de securitate nu este atat de usoara pentru fiecare casa si in timp ce unii furnizori ofera instalare gratuita, ai posibilitatea de a beneficia de ajutorul unui expert in cazul in care nu te pricepi la electronica. Niciodata nu poti fi prea sigur ca atunci cand vine vorba de siguranta! Instalarea unui sistem de securitate acasa este, in majoritatea cazurilor, usoara si simplu de a lucra cu el.