Scaunele - asa cum nu ai mai vazut!

Scaunele - asa cum nu ai mai vazut!

 

Scaunele - asa cum nu ai mai vazut!

    Aproape toata viata ne-o petrecem muncind, iar cei mai multi dintre noi si-o petrec stand pe scaun. A devenit un lucru atat de comun incat nici nu concepem viata fara scaune. Din fericire scaunele ce urmeaza sa le vedem va vor schimba ideea de scaun, iar acesta va iesi in evidenta cu siguranta. Aceste piese de mobilier indraznesc sa fie cu totul diferit decat cu ceea ce eram noi obisnuiti, de la scaune moderne si elegante pana la unele unice si amuzante.

Iata un set de scaune care arata ca si cum ar fi determinate sa se intoarca inapoi in natura, cat mai repede posibil. In stanga, Scaunul Inelelor arata ca si cum s-ar inalta intr-un mod ordonat, in timp ce scaunul din dreapta arata de parca s-ar intoarce inapoi in cultura de vita de vie, chiar sub ochii tai.   

Scaune unicat

    Scaunul Conflictului, asa cum a fost denumit de catre designer, este realizat din lemn de maslin, iar design-ul sau exprima o varietate de mesaje. Se numeste scaunul conflictului deoarece este format din doua parti total opuse, dupa cum se poate observa din imagine, nu se va putea sta niciodata pe ambele parti, de aceea este nevoie de un compromis.

Scaunul Conflictului

    Iata cateva scaune care au ceva de spus in ceea ce priveste materialele.  Forma de L realizata dintr-un copac si exprima combinatia intre cultura si natura. Desinerul abordeaza ideea de a avea grija de natura, daca nu, intr-o buna zi, vom vedea cum copacii vor creste in randuri, din cauza exploatarilor forestiere realizate in masa, fara ca mai apoi sa urmeze si un proces de plantare. Scaunul din dreapta aduce in prim plan o idee si mai socanta, si anume folosirea blanurilor animale. Scaunul este facut din plastic si ceara, insa arata foarte realistic si inspaimantator in acelasi timp.

Scaune cu mesaj
    Se spune ca oamenii sunt o colectie de scaune, incercand sa-si gaseasca celalalt scaun care se potriveste cu el atat de bine incat impreuna sa formeze o banca.

Bancute ce se separa
     Doua parti catifea, mestesugita cu piele de caprioara si lemn de plop aceasta canapea are forma unei arahnide si este foarte confortabila.

Scaune unicat

    Acest scaun are un design simplu, insa este visul oricarei persoane ce petrece mult timp conectat la internet. Cu acest design poti sta confortabil in timpul orelor indelungate de convorbiri cu prietenii, fiind o solutie ergonomica si eleganta la problema legata de amplasarea calcularorului si a tuturor componentelor sale.
 
 Scaunul de navigat pe internet