Mobilier de terasa multi-functional

Mobilier de terasa multi-functional

 
 Mobilier de terasa multi-functional
 
    Terasa urbana reprezinta o comoditate rara, iar amplasarea mobilierului pe terasa este un lucru dificil atunci cand ai atat de putin spatiu disponibil. Solutia evidenta, desi trecuta cu vederea, este aceea de a integra piese de mobilier pentru terasa cu mai multe funtionalitati.
   

Banca ce se transforma in scaun

 

    Banca ce se transforma in scaun
 
     Cand nu este o banca o banca? Raspunsul e atunci cand banca este si un scaun - si un sezlong ce are un aspect confortabil. Acesta bucata mare de mobilier pentru terasa este unul dintre acele lucrari rare de transformare a design-ului care arata grozav in ambele configuratii - implicit a locurilor de sezut pentru tine si invitatii tai sau obiectul de relaxare individual de lectura intr-o zi frumoasa de vara.

Mobilier de terasa ce se transforma din banca in scaun

    De asemenea, unele unitati de mobilier se muta intre diverse functii, de aceea aceasta piesa ofera doua dintre principalele functii ale mobilierului de exterior de care ai nevoie - un sezlong si o banca pentru mai multe persoane. Acest mobilier se poate adapta si organiza pentru a se potrivi cu toate tipurile de situatii intalnite in design-ul de exterior.

Banci curbate pentru terasa


Banci curbate pentru terasa

    Aceasta canapea Sonntag realizata de designer-ul german Tim Kerp pare intr-adevar sa fie modul perfect de a te odihni in decursul unei duminici insorite. Forma sa este simpla, permitand, in acelasi timp relaxarea in diverse pozitii, precum si numeroase configuratii de creatie, pentru a facilita interactiuni cu prietenii si cunostintele deopotriva.

Mobila de exterior

    Mai mult decat a oferi un set de pozitii confortabile, design-ul Sonntag incurajeaza deplasarea si flexibilitatea - modificarile in ceea ce priveste pozitiile de sezut se realizeaza pentru a stimula comunicarea. Aceste parti sunt insurubate impreuna pentru maxim de stabilitate si estetic - un set de suprafete curbe.

Mobilier pentru terasa

    Fiecare parte modulara a acestei banci curbate este destinata pentru trei persoane (sau, poate, doua si un caine). Pot fi adaugate mai multe module  intr-o varietate de configuratii pentru a extinde spatiul de sezut si a crea conexiuni diferite intre diverse grupuri.