Decoratiuni din sticla

Decoratiuni din sticla

 
 Decoratiuni din sticla
 
    Desi exista diferite scoli de gandire si chiar controverse daca acesta este lichid sau solid, sticla poate transforma un mediu intr-unul artistic unic. Bucatile de sticla suflata sunt intotdeauna unice, dar o minte creativa poate folosi aproape orice tip de sticla pentru a crea frumusete sau indrazneala in arta. Sticlele sunt o componenta populara a artei, deoarece acestea sunt atat de versatile, incat se pot transforma intr-o varietate de concepte.
 

Idei stralucite


Bec transformat in opera de arta

    Atunci cand becul se arde, utilitatea sa nu este neaparat terminata. Aceste becuri, in timp ce sunt perfecte pentru furnizarea luminii, se pot, de asemenea, recicla in piese de arta fantastice. Tot ce trebuie este o idee sau putina inspiratie pentru a transforma un bec de la gunoi intr-o comoara artistica. Becurile din sticla suflata reprezinta ele insele opere de arta, dar dupa cum puteti vedea, acestea devin mult mai interesante si neobisnuite, atunci cand nu exista arta in arta. Aceste tipuri de piese ne solicita sa gandim si sa ne intrebam - Cum s-a intamplat asta?

Becurile din sticla suflata

Arta vie


Terariul din sticla

    Multi oameni au plante de interior atractive, dar terariul ofera un intreg mediu pentru arta vie. Pietrele aranjate in mod artistic, plante si altele creaza o lume intr-o alta lume, minunat de observat. Terariul reprezinta alegerea ideala pentru iubitorii de natura, care tanjesc dupa un interior cu verdeata.
 
 Obiecte de design din sticla