Mobilier de gradina inedit

Mobilier de gradina inedit


Mobilier de gradina inedit

    Gradina, pentru multi dintre noi reprezinta o extindere a casei. Este locul in care ne putem reintoarce la natura atunci cand plantam ceva si contribuim la cresterea si dezvoltarea gradinii. Chiar si gradinile urbane care nu dispun de prea mult spatiu apreciaza impactul pe care il aduc aceste piese de mobilier.

 

Leagane de gradina

 

Leagane de gradina

    Aceste leagane arata ca ceva ce apartine lumii povestilor. Ele atrag atat prin estetica, fiind adevarate opere de apa, cat si prin functionalitate, fiind un mode de relaxare dupa o zi gera la munca. Liniile sale simple si forma rotunda seamana cu o gogoasa a viermilor de matase.

Banci de gradina sub forma de fluturi

 

 Banci de gradina sub forma de fluturi


    O banca relaxanta este prima piesa de mobilier care este cumparata pentru gradini. Aceste bancute din fier sub forma unor fluturi si pauni sunt asortate cu scaune sub forma de frunze, ceea ce duce mai departe tema naturii din gradina.

Mobilier de gradina pentru plantare

 

 Mobilier de gradina pentru plantare
 
    Aceste designuri creative arata ce se intampla atunci cand mobila devine parte din gradina. Bancutele, mesele si scaunele sunt caracterizate prin plantarea inauntrul lor pentru a pastra langa tine o parte din natura mereu.

Arbosculptura in gradina

 

Arbosculptura in gradina

    Practica arbosculpturii - fortand copacii sa creasca dupa niste tipare stabilite - este prezenta de secole, dar a castigat un renume in ultimul mileniu. Multi oameni cred ca acesta este viitorul realizarii mobilei: a creste si crea propria mobila. Designul din imagine inclunde o masuta de cafea, un scaun inca in crestere si o masa.