Case pe apa - Iahturi si barci

Case pe apa - Iahturi si barci    Casele sub forma de barci reprezinta libertatea miscarii; Houseboats are all about freedom; poti ramane pe uscat acostat de doc sau sa te aventurezi in marea intunecata si plina de primejdii. De la baraci plutitoare la barci de super viteza si iahturi luxoase toate acestea reprezinta nu numai o casa ce-ti ofera aventuri nebanuite, ci si un mod de viata.

Case pe apa - Iahturi si barci

    Totusi ce inseamna "extrem"? Un design radical al unei case pe apa poate fi extrem de futuristic, inovativ. In continuare va voi prezenta in special contrastele, punand punctul pe barcile interesante si neobisnuite, date spre inchiriere, de cumparat sau doar pentru a petrece vacanta.

    Aceasta briosa cosmica aduce mai mult cu un avion de apa. Aceasta casa a fost odata proprietatea unui aviator renumit si excentric. Ea a fost construita dintr-un Boeing 307 din 1930. In prezent, aceasta casa zboara intr-un ritm mai lent, la o altitudine mai mica si este disponibila sub forma de contract de inchiriere.

Casa construita dintr-un avion

    Intotdeauna vor exista cei care simt nevoia vitezei, chiar si atunci cand vehiculul lor este de fapt casa in care locuiesc. Cu un motor turbina, pe gaz, propulseaza acest super-iaht lung de aproape 4 metri, ce prinde o viteza de 60 de noduri. Sase oaspeti si sase membrii din echipa de navigare pot sa mearga pe acest iaht luxos, inconjurati de lemn de tec, titan si fitinguri din fibra de carbon, astfel incat viata pe mare sa fie mai confortabila. Este cam scump pentru buzunarele majoritatii dintre noi, aproape 25 de milioane de dolari, insa iti poate oferi confort si aventura in acelasi timp.  

Case pe apa - Iahturi si barci

    Aceasta casa pe apa provine din Amsterdam are in loc de acoperis o mica gradina formata din gazon. Daca ar mai fi avut si podeaua din sticla atunci ar fi fost casa perfecta.
 
Case pe apa - Iahturi si barci

    Tot din Olanda vin si aceste hoteluri plutitoare adaptate, realizate din atelaje de combustibili. Vizitatorii sunt incurajati sa incerce aceasta experienta unica de a trai intr-o astfel de barca,"disponibila printr-un acord prealabil, pentru ocazii speciale".

Case pe apa - Iahturi si barci