Mobilier de gradina inedit - continuare

Mobilier de gradina inedit - continuare


Mobilier de gradina inedit - continuare

    Gradina, pentru multi dintre noi reprezinta o extindere a casei. Este locul in care ne putem reintoarce la natura atunci cand plantam ceva si contribuim la cresterea si dezvoltarea gradinii. Chiar si gradinile urbane care nu dispun de prea mult spatiu apreciaza impactul pe care il aduc aceste piese de mobilier.

Mobilier viu


Mobilier viu

 

    Nu sunt piese de mobilier vii, dar cu siguranta arata astfel. Aceste piese adorabile sculptate in lemn sunt ornamente inalte sub forma de flori salbatice.

Masa de gradina

 

Masa de gradina
    O mobila de gradina care are o dubla functionalitate este menita a fura privirile oricui iti trece pragul. Acestea sunt cele mai bune exemple despre cum poate o mobila de gradina sa fie atat ornamentala cat si functionala, in acelasi timp. Este facuta sa reziste greutatii a 12 cosuri ce atarna. Masa de gradina este disponibila pentru 2 inaltimi si iti permite sa pastrezi o bucatica din gradina. Poti planta ierburi in ea si poti profita de condimente proaspete pentru mancaruri.

    Poti asculta muzica in tmp ca plivesti straturile de flori si asta nu inseamna ca trebuie sa porti casti de urechi inconfortabile. Difuzoarele StereoStone ale fantanii iti permite sa asculti muzica ta preferata in timp ce apa se ridica si creaza un zgomot cristalin pe fundal. Daca spatiul gradinii tale este unul limitat, poti realiza o mobila care sa aiba functionalitate dubla sau chiar tripla, adica una care sa se transforme din scaun in masa si asa mai departe.

Case pentru animale


Case pentru animale

 

    De ce sa iti lasi animalele de companie afara? Ei adora gradinile asa cum si tie iti place sa te relaxezi intr-una. Aceste case inovatoare pentru animale folosesc acoperisul lor pentru a crea mici gradini de plante.

    O mobila de gradina grozava nu face neaparat ca florile tale sa infloreasca, dar cu siguranta va face zona respectiva sa fie primitoare cu invitatii tai si relaxanta pentru tine.