Cele mai luxoase piscine din lume

Cele mai luxoase piscine din lume


    Designul ia cu totul alta semnificatie atunci cand sunt implicate gramezi mari de bani investite de bogatii lumii. Ei transforma ordinarul in lux si extravaganta, mai mult decat atat in constructii excentrice care incanta si uimesc privirile muritorilor de rand. De la bazinul iepurasului Playboy pana la acvarii gigantice de rechini, iata cateva creatii extraordinare de arhitectura care provin din creativitatea unor oameni foarte bine platiti, rezultatul - piscine cu o arhitectura uimitoare.
 
 Cele mai luxoase piscine din lume
 
Poate cea mai uimitoare piscina din lume, fiind si cea mai mare conform Guinness World Records, la care este atasata o laguna artificiala, este amplasata in statiunea San Alfonso del Mar din Chile. Aceasta piscina contine 66 milioane de galoane de apa, acoperind opt hectare de pamant. Laguna artificiala, impreuna cu piscina insumeaza o lungine de un kilometru si are o adancime de 35 de metri, ramanand totusi cristalina si transparenta de la capat pana la suprafata, intrecand multe lacuri naturale vizitate de mii de turisti in fiecare an.

Piscina din Chile
    Mega cazinoul Pepita de Aur (The Golden Nugget) din Las Vegas a cheltuir 20 milioane de dolari pentru a crea o experienta oceanica de neuitat pentru clientii cazinoului si ai hotelului. Piesa de rezistenta a acestei constructii este reprezentata de un acvariu enorm de 200.000 de galoane de apa in care se afla rechini si care este inconjurat de o piscina impresionanta si cabanute de-a lungul ei. Poti sa te apropii de acvariu si sa privesti rechinii, iar apoi sa cobori, pe un topogan inalt cat trei etaje ale unui bloc, in apa cristalina a piscinei.  

Piscina din Las Vegas
    Arhitectura piscinei din vila magnatului Hugh Hefner aflata in Hotelul Palms din Las Vegas impresioneaza chiar si fara a aminti de brand-ul sau (Playboy). Imperiul poublicatiei Playboy, scufundat in eleganta si frumusete, se extinde intr-un design luxos al unei piscine. Bineinteles, nici macar o piscina sub sigla Playboy nu poate fi completa fara adaugarea iepurasului. 
Piscina Playboy

    Una dintre cele mai exclusive invitatii este aceea din vila Hefner, la una dintre petrecerile sale excentrice, incluzand intre atractii si faimoasa sa piscina sub forma de grota.
Vila Hugh Hefner