Mobila - estetica si functionala!

Mobila - estetica si functionala!


    Cine spune ca mobilierul trebuie sa fie strict utilitar? Unii cred ca designerii de mobilier ce nu gandesc in mod conservator creaza seturi de mobilier inovatoare si, uneori, seturi ciudate care sunt la fel de atragatoare pe cat sunt de functionale. De la mese cu compartimente ascunse la seturi de mese compacte care se desfac ca petalele unei flori, iata cateva exemple de seturi de mobilier incredibile.

Mobila - estetica si functionala!
 

Set de sufragerie multi-functional


    Acest mobilier este solutia perfecta pentru camere pe care, ocazional, simtiti nevoia de a le transforma in camere pentru oaspeti. Acest mic set compact se transforma dintr-o masa si un scaun intr-o unitate de depozitare, un pat sau o podea de perne. Este simplu de utilizat, multifunctional si necostisitor, fiind categorisit la aproximativ 319 £ - de asemenea, ideal pentru dormitoare.

Set de sufragerie multi-functional

Mobilier din hartie


    Aceast set de mobilier din hartie creat de Molo, foloseste o structura flexibila tip fagure de miere realizata in intregime din 50% hartie reciclata pentru a fi transformata apoi in scaune, banci si altele. Mai mult decat atat, atunci cand nu folositi acest set, acesta se poate comprima cu usurinta si stocat pe un raft. Acest set neobisnuit de mobilier ecologic a fost achizitionat recent de catre Muzeul de Arta Moderna din New York pentru colectia lor permanenta.

Mobilier din hartie

Set de mobilier din piatra pentru curtea casei

 
 Set de mobilier din piatra pentru curtea casei

    Cum procedezi in ceea ce priveste curtea ta din piatra, ce afiseaza un design rece, astfel incat sa te simti confortabil? Acest lucru se poate realiza cu materiale textile moi care dau caldura spatiului si il transforma intr-unul ospitalier. Acest mobilier de curte conceput de Paola Lenti, vine intr-un amestec de nunate, de galben cu bej, ceea ce face ca setul sa se armonizeze cu imprejurimile sau de movul unei vinete pentru a oferi un contrast frapant.
 
 Mobilierul din curte