SOLDSHOP TRAFORATE - Uși culisante, glisante la comandă, măști calorifer, panouri decorative, paravane decorative

SOLDSHOP TRAFORATE - Uși culisante, glisante la comandă, măști calorifer, panouri decorative, paravane decorative

actualizat la
16.04.2024
vizualizări
223
1 voturi
status
actualizat

SOLDSHOP se ocupă cu producția de uși culisante/glisante la comandă, măști pentru calorifer, panouri decorative și paravane decorative.

Produsele sunt distribuite la nivel național și realizate individual de către specialiști în design, pasionați de ambient estetic.

soldshopbv

Ajutați de creativitate și cu un bagaj consistent de cunoștințe în domeniu, membrii echipei confecționează o gamă variată de pereți decorativi/panouri decorative și măști de calorifer disponibile în orice dimensiune/model/culori.

Măștile pentru calorifer se potrivesc oricărui stil de amenajare (minimalist, modern, clasic, retro și multe altele), sunt confecționate din PVC și au rezistență la umiditate, acizi, leșii, alcool, ulei, petrol.

Pentru o lungă durată de viață a măștii pentru calorifer se recomandă ca temperatura caloriferului să nu depășească 72°C.

Atât timp cât se respectă detaliile tehnice și modalitatea de întreținere, durata de viață a măștilor este una foarte mare.

Panourile decorative din PVC au rezistență la șocuri, vin în peste 35 de modele și o gamă vastă de culori, iar pentru cei care doresc un model anume, echipa creează împreună cu clientul modelul visat pe calculator.

Panourile provin din Germania, iar instalarea lor este rapidă și ușoară. Acestea sunt concepute pentru a oferi un tuș de originalitate și stil în baie, bucătărie, dormitor sau camera copiilor.

Pereții decorați cu panouri decorative accentuează frumusețea încăperii, oferă un tuș de originalitate și se găsesc la prețuri care să corespundă oricărui buget.

Printre beneficiile unui panou decorativ/paravan decorativ se numără:

reducerea transferului de sunet între cameră sau spațiile comune;

protecția pereților împotriva zgârieturilor, uzurii și decolorării;

rezistență la temperaturi mari;

Ușile culisante/glisante sunt disponibile pe bază de comandă, în două variante de culori - alb și negru. Panoul decorativ (ușa culisantă) este din PVC (masă plastică).

Pentru variantele de culori care nu sunt pe stoc (roșu, albastru, mare, etc), timpul de așteptare este mai mare, iar prețurile cresc. Costul sistemului de prindere/ culisare este calculat separat în funcție de dimensiunea panoului.

Experiența de peste 18 ani în domeniu face ca SOLDSHOP TRAFORATE să se prezinte cu succes în fața persoanelor fizice, cât și în fața persoanelor juridice cu servicii de consultanță gratuită, sfaturi utile și soluții personalizate.

Cu produsele oferite de SOLDSHOP, cafenelele, birourile, restaurantele, spațiile rezidențiale și nu numai devin locuri marcate de rafinament și originalitate.

Garanția pentru pereți decorativi, măști de calorifer, uși culisante/ glisante și paravane decorative este de 2 ani (24 luni), iar transportul este gratuit la comenzi de peste 590 lei.

Produsele sunt executate în 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitatea comandată) și distribuite la nivel național. Pentru variantele vopsite sunt adăugate 2 zile lucrătoare în plus.

Galerie fotografii SOLDSHOP TRAFORATE - Uși culisante, glisante la comandă, măști calorifer, panouri decorative, paravane decorative

PRODUSE OFERITE DE SOLDSHOP TRAFORATE:

 • Uși culisante/glisante;
 • Măști pentru calorifer;
 • Panouri decorative/paravane decorative;

SERVICII OFERITE DE SOLDSHOP TRAFORATE:

 • 2 ani garanție;
 • Transport gratuit pentru comenzi care depășesc 590 lei;
 • Livrare la nivel național;
 • Marfă asigurată;
 • Consultanță gratuită;

Contact SOLDSHOP TRAFORATE S.R.L.

 • Telefon: 0745 571 561
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Cărămidari nr. 85-B, Brăila

  Luni-Vineri: 09:00-16:00

  FACEBOOK: SoldShop Romania

  INSTAGRAM: SoldShop Ro

  YouTube: soldshop-traforate

  PINTEREST: Soldshop

 • Adresa WEB: https://www.soldshop.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti SOLDSHOP TRAFORATE S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ORNAMENTE POLISTIREN - Ornamente decorative arhitecturale din polistiren
03.05.2019
2918 vizualizari

ORNAMENTE POLISTIREN - Ornamente decorative arhitecturale din polistiren

Compania ORNAMENTE POLISTIREN este ajutorul de care ai nevoie în decorarea clădirilor cu ornamente decorative arhitecturale din polistiren, special create, și care pot fi alese dintr-o varietate de forme și mărimi. Datorită investiției constante în t...
ELEGANCE DECOR - Profile decorative, tapet și panouri 3D pentru design-uri deosebite!
11.08.2014
13160 vizualizari

ELEGANCE DECOR - Profile decorative, tapet și panouri 3D pentru design-uri deosebite!

CASE ȘI OAMENI ÎN SCHIMBARE ELEGANCE DECOR pune la dispoziția clienților săi o gamă extinsă de profile decorative, tapet și fototapet, panouri decorative 3D (50 de modele) și panouri fotoimprimate, vopsea și tencuială decorativă, corpuri de iluminat...
KOMANDOR - mobila - usi glisante - dressing - design interior
1.04.2009
12578 vizualizari

KOMANDOR - mobila - usi glisante - dressing - design interior

KOMANDOR infiintata in anul 1992, cu toate ca ideea acestei companii a fost conturata inca din anul 1986, KOMANDOR este un ambasador in design-ul de interior, in dressing-uri si sisteme de usi glisante a caror inalta calitate a fost dovedita pe parcu...