HIROS ROM - Pardoseli din beton cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată

HIROS ROM - Pardoseli din beton cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată

actualizat la
14.08.2023
vizualizări
2654
1 voturi
status
actualizat

HIROS ROM execută pardoseli din beton cu armare dispersă și cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată.

Acestea sunt caracterizate prin durabilitate în exploatare, grad mare de finisare și planeitate și sunt realizate cu ajutorul utilajelor bazate pe tehnologiei laser.

Pentru execuția pardoselilor industriale, HIROS utilizează două utilaje (LASER SCREED tip Somero S100 și S240), care au rolul de a nivela și vibra betonul proaspăt turnat, asigurând calitate și planeitate ridicată a pardoselii.

Aceste tehnologii laser permit realizarea pardoselilor în pantă și pot nivela și vibra până la 4000mp de beton în 10 ore.

De asemenea, compania deține mașini de gletuit de mare capacitate cu palete duble, utilizate în cazul pardoselilor industriale cu strat de uzură pe bază de quartz, dar și la pardoseli peste care se aplică rășini epoxidice, covor PVC sau gresie lipită.

În ceea ce privește realizarea drumurilor și platformelor exterioare, HIROS ROM utilizează grinda vibrantă de tip Tramix sau Laser Screed.

Pardoseli armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilenă

Pardoselile executate de firma HIROS sunt armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilenă, rezistența acestora fiind garantată prin preluarea tensiunilor generate în masa betonului.

Evitarea fisurării betonului se realizează cu ajutorul tăierii rosturilor în pardoseli, utilizând mașini de tăiat beton. În acest fel, betonul se va fisura controlat, de-a lungul tăieturilor.

Rosturile de lucru și rosturile tăiate reprezintă punctele slabe la pardoseli din beton. Acestea pot fi eliminate prin folosirea de cofraje metalice înglobate în beton și aplicarea tehnologiei aferente “pardoselilor din beton fără rosturi tăiate”.

Firma HIROS are un portofoliu bogat de clienți la nivel național, dintre care amintim: AFI MALL PALACE Ploiești, Auchan Targu Mureș, BILKA Brașov, Billa, CARREFOUR, CONTINENTAL, Decathlon, DEDEMAN, KAUFLAND (magazine și depozit central), METRO, OMV și mulți alții.

Galerie fotografii HIROS ROM - Pardoseli din beton cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată

Servicii HIROS ROM:

 • Execuția pardoselilor din beton cu armare dispersă (fibre metalice sau fibre de polipropilenă) și cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată
 • Realizarea pardoselilor în pantă
 • Realizarea pardoselilor colorate, utilizând tehnologia wet in wet (pentru hale industriale, parcări subterane, hale logistice)
 • Realizarea drumurilor și platformelor exterioare (folosind grindă vibrantă tip Tramix sau Laser Screed)

Contact HIROS ROM SRL

 • Telefon: 0742 009 397
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Abatorului, nr. 1A, Florești, Cluj

  FACEBOOK: Hiros Rom

 • Adresa WEB: https://www.hiros.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti HIROS ROM SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

NAVIVA - Materiale din marmură, granit și travertin
31.07.2018
7761 vizualizari

NAVIVA - Materiale din marmură, granit și travertin

NAVIVA  se ocupă de comercializarea de produse în domeniul petrei naturale cum sunt granitul, marmura și travertin. Echipa Naviva oferă servicii de calitate în vânzarea, prelucrarea și amenajarea materialelor din granit, travertin și marmură, dar și ...
PIATRAONLINE - furnizor de piatră naturală la nivel național
20.12.2021
19428 vizualizari

PIATRAONLINE - furnizor de piatră naturală la nivel național

PIATRAONLINE este unul dintre cei mai mari furnizori de piatră naturală din România și primul magazin online de profil. De peste 14 ani, echipa noastră selectează cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii: granit, travertin, marmură, pia...
VENEX - Cărămidă aparentă
22.06.2023
10768 vizualizari

VENEX - Cărămidă aparentă

VENEX execută finisaje exterioare și interioare din cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen. Sediul firmei se află în Cluj-Napoca, iar echipa este formată din specialiști care au dobândit experiență în Belgia, Olanda, Spania,...