VENEX - Cărămidă aparentă

VENEX - Cărămidă aparentă

actualizat la
18.06.2024
vizualizări
11994
2 voturi
status
actualizat

VENEX oferă servicii de execuție placări interioare și exterioare cu cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen.

Firma pune la dispoziția clienților și o gamă variată de cărămidă Nelissen, fiind unic importator Nelissen în România.

Echipa este formată din specialiști cu vastă experiență în domeniu, formată în țări precum Belgia, Olanda, Spania, Italia, dar și în țară.

e2

Aceasta utilizează o gamă extinsă de cărămizi aparente, potrivite atât stilului clasic, cât și celui modern, parohial sau contemporan.

Cărămizile se găsesc în 100 de culori și dimensiuni diferite.

Cărămidă aparentă Nelissen

Gama de produse cuprinde:

 • cărămidă aparentă antichizată, cărămidă antichizată plină și cărămidă Baekel, termosistem ISO-FAȚADĂ;

Cărămida aparentă vine cu o multitudine de plusuri, deoarece este ignifugă și rezistentă împotriva incendiilor, fiind arsă în cuptor la 1700⁰C, ceea ce conferă rezistență în timp și păstrarea culorii.

Aceasta se poate folosi nu doar pentru proiectele noi, ci și pentru renovări și restaurări.

Cărămizile Nelissen sunt ideale pentru tehnicile tradiționale de zidărie, dar și pentru cele moderne, cum ar fi Termosistemul ISO•FAȚADĂ cu cărămidă aparentă.

Termosistemul ISO-FAȚADĂ este un sistem care izolează perfect fațadele și folosește cărămidă aparentă lipită pe polistiren extrudat frezat pe orizontală, pentru sprijinirea cărămizii atât la proiectele noi, cât și la renovări.

VENEX comercializează pachete complete care conțin plăci de termoizolație, dibluri, adeziv de lipit plăcile de polistiren și cărămizile aparente, cărămidă aparentă de câmp și de colț, adeziv de rostuit și profile de aluminiu certificate CE.

Aplicând în totalitate standardele calității și execuției specifice țărilor vest-europene, echipa VENEX tratează cu seriozitate și profesionalism proiecte simple sau complexe și respectă termenul de execuție, stabilind un raport optim calitate-preț.

Sediul firmei se află în Cluj-Napoca, iar distribuția produselor se face și în BRAȘOV!

Galerie fotografii VENEX - Cărămidă aparentă

PRODUSE OFERITE DE VENEX:

Cărămidă aparentă antichizată:

 • Cărămida aparentă antichizată este rezistentă la incendii, iar cu ajutorul acesteia se pot realiza proiecte noi, renovări sau restaurări.

Cărămidă antichizată plină:

 • Cărămida antichizată plină are aspectul cărămizilor turnate manual și poate fi folosită la fațade.

Cărămidă BAEKEL:

 • Cărămida Baekel oferă o notă "retro" noilor clădiri și este o combinație eficientă între cărămida modernă și meșteșugul cu tradiții străvechi de zidărie. Legătura cruce a acesteia oferă un aspect unic.

Termosistemul *ISO FAȚADĂ* cu cărămidă aparentă Nelissen:

 • Termosistemul ISO FAȚADA este un sistem complet care izolează perfect toate fațadele, oferind în același timp și un aspect inedit.

SERVICII OFERITE DE VENEX:

 • Montaj termoizolație exterioară cu: cărămidă aparentă (arsă in cuptor) pe polistiren extrudat special pentru placare și rostuirea fațadelor cu material care nu pătează cărămida.
 • Placări cu cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin, blauwe steen (pentru terase, plinte, scări, pervazuri, glafuri) etc.
 • Finisaje interioare și exterioare.

Contact VENEX SRL

 • Telefon: 0746 888 088
  Fax: 0264 540 224
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Calea Baciului, nr. 2-4, Cluj-Napoca

  Coordonate GPS: 46.782659, 23.542311

  FACEBOOK: Venex.ro

  Distribuție cărămidă aparentă antichizată și în BRAȘOV!

  L-S: Pe bază de programare

 • Adresa WEB: https://venex.ro/
2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti VENEX SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

NAVIVA - Materiale din marmură, granit și travertin
31.07.2018
8297 vizualizari

NAVIVA - Materiale din marmură, granit și travertin

NAVIVA  se ocupă de comercializarea de produse în domeniul petrei naturale cum sunt granitul, marmura și travertin. Echipa Naviva oferă servicii de calitate în vânzarea, prelucrarea și amenajarea materialelor din granit, travertin și marmură, dar și ...
DECOLANDIA - Deck compozit, parchet bambus, parchet laminat
04.08.2023
17707 vizualizari

DECOLANDIA - Deck compozit, parchet bambus, parchet laminat

DECOLANDIA pune la dispoziția clienților de peste 15 ani terase din lemn, parchet din lemn masiv, parchet laminat, stratificat sau din stejar, scări din lemn, tapet, profile decorative, grinzi din lemn, ceramică, garduri, adezivi și multe altele. Co...
PIATRAONLINE - furnizor de piatră naturală la nivel național
20.12.2021
20629 vizualizari

PIATRAONLINE - furnizor de piatră naturală la nivel național

PIATRAONLINE este unul dintre cei mai mari furnizori de piatră naturală din România și primul magazin online de profil. De peste 14 ani, echipa noastră selectează cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii: granit, travertin, marmură, pia...