Sistem de balamale pentru dulap

Sistem de balamale pentru dulap


Sistem de balamale pentru dulap

    Nici o imagine imobila poate face dreptate de a cat de inteligente, functionale si elegante sunt aceste modele de balamale Sugatsune. Unele dintre ele chiar lucreaza rapid, fluent si mult mai eficient decat balamalele normale, in timp ce altele va permit sa economisiti spatiu si manevrabilitate in deschidere, in moduri complet noi si diferite, deplasand usile in buzunare ascunse sau tragand-le si glisandu-le lin si fara probleme.
 
 Sistem de balamale
 
   Dupa cum raporteaza Core77, "slide-uri, balamale si mai mult: producatorul japonez Sugatsune este specializat in a face dulapuri deschise. Usi ridicate vertical, usi bi-pliante orizontal si sistemul de usi glisante multiplae, au fost toate proiectate pentru spatii inghesuite, acolo unde chiar si deschiderea larga a unei usi de dulap, in mod regulat, poate cauza probleme.
 
Balamale Balamale

    Hardware-ul este de multe ori luat in considerate de designeri, un accesoriu care urmeaza sa fie ales de catre constructori, mai degraba decat integrat intr-un design. Tragedia este ca usile si dulapurile sunt obiecte critice de utilizare frecventa, de zi cu zi.
 
 Dulap cu balamale