Design-ul interior iluzionist aduce frumusete in camera de baie

Design-ul interior iluzionist aduce frumusete in camera de baie


    Cele mai multe lucruri in ceea ce priveste aceasta baie sunt normale - ei bine, normale pentru un interior de lux. Peretii din piatra neagra cu cabine negre, fitinguri din alama si pereti albi sunt in contrast evident cu modelul jucaus albastru, care captureaza imediat ochiul privitorului, chiar inainte de a intra in camera.
 
 Design-ul interior iluzionist aduce frumusete in camera de baie
 
    Aceasta tactica de design unic are mai mult sens intr-un context suplimentar: muzeul in care a fost adaugat a fost infiintat pentru a promova artele decorative, dar in acelasi timp, este o institutie respectata si formala. Pe scurt, sala exista intr-o tensiune creativa intre aceste doua functii.
 
Arta decorativa in baie
    
    Cand intri in baie, modelul apare primul. Acesta este numai la rotunjirea din partea de jos a scarilor pe care o vede cel ce intra - in oglinzile baii - model aliniat complet. Rezultatul este un design interactiv si artistic, care se bazeaza pe faptul ca o baie este un loc in care intram si iesim - efectul este astfel imbunatatit, fiind la punctul culminant al unei cai de circulatie, mai degraba decat in centrul unui spatiu.
 
 Design minimalist in baie