Sfaturi pentru iluminarea casei

Sfaturi pentru iluminarea casei


Nu amplasati niciodata orice sursa de lumina direct in fata unui televizor.
 
 Sfaturi pentru iluminarea casei
 
Stabileste starea de spirit

Utilizeaza intotdeauna becuri cu trei cai de lumina in podea si lampi de masa, si foloseste intrerupatoare ce emana lumina difuza cu toate sursele de lumina majore. De asemenea, ai grija sa nu supra luminezi un spatiu. O atmosfera mai relaxata completeaza ambianta dintr-o camera de zi.

Scapa de candelabru

Camera de luat masa nu are nevoie de un candelabru. Puteti ilumina o sala de mese doar cu lumini de accent, de joasa tensiune. Realizati o atmosfera romantica sau una moderna doar cu ajutorul corpurilor de iluminat.

Atemporal vs trendy

Simplu, design atemporal in candelabre, pandantive si lampi, toate pun punctul pe o viata mai lunga decat pe modele si culori la moda. Prin urmare, se au in vedere corpuri de iluminat functionale, desi indeplinesc si calitati estetice.

Corpuri de iluminat

Urmariti-va bugetul

Cheltuie doar ceea ce iti poti permite. Unele lampi mai putin costisitoare, pot arata foarte bine cand sunt combinate cu altele mai scumpe sau cu o lampa antica primita mostenire.

Evitati primul impuls la cumparaturi

Nu ceda impulsurilor la cumparaturi. Daca nu sunteti siguri ce dispozitiv sa alegeti, nu-l cumparati. Asteptati pana cand veti gasi exact corpul de iluminat ce se potriveste cel mai bine nevoilor si gusturilor voastre.

Nu exagera!

Un spatiu sub-luminat poate fi la fel neospitalier ca si un spatiu de cu prea multa lumina artificiala. Toate spatiile variaza in ceea ce priveste functia lor si asa ar trebui sa fie si iluminarea.

Tu esti steaua

Amintiti-va ca oamenii aflai intr-un spatiu trebuie au nevoie sa fie iluminati, de asemenea. Ei au nevoie sa se simta confortabili si sa arate grozav.