Sisteme de rafturi distractive

Sisteme de rafturi distractive


Acum zece ani, multi dintre noi presupuneau ca domeniul cartilor electronice (ebooks) va transforma cartile traditionale in carti depasite. In timp ce mai multi dintre noi realizeaza majoritatea  activitatilor zilnice in mod automat, pe calculator, vom pastra intotdeauna un loc aparte cartilor de hartie si rafturilor ce le detin. Exista ceva atat de satisfacator in a te plimba intr-o camera captusita cu carti de toate culorile si dimensiunile, incat se stie ca acestea nu vor iesi niciodata din trenduri. Atractia lor este data de gama larga de stocare si de optiunile de afisare pe care alegem. Aceste rafturi incredibile nu pastreaza doar cartile, ele adauga o nota de stil si caracter intr-o casa.

Sisteme de rafturi distractive
O poti lua cu tine

Unul dintre cele mai bune lucruri in a avea o colectie de carti mare este acela de a o imparti cu prietenii si familia. Acest design de biblioteca mobila permite sa se faca mult mai mult de atat: poti aseza cartile in spatele tau, devenind astfel biblioteca ta mobila. Quitante, prin estudio, este un design simplu compus din lazi de fructe, curele pentru transportul marfii, placaj si role - si este un esign genial.

Prinde-le!

Poti avea un simt al umorului in legatura cu cartile tale; aceasta solutie de stocare neconventionala ar putea fi ceea ce cautai. Fara a afecta cartile tale, poti crea un raft distractiv cu susul in jos pentru a le etala - si poti folosi chiar si partea de jos a raftului pentru stocarea si altor obiecte: dubleaza distractia!
 
 Biblioteca mobila

Biblioteca sub forma de caine

Rafturile sub forma de caini sunt toate realizate din diferite materiale si toate reprezinta caini de rase diferite, pozitionati diferit, dar toate au un lucru in comun: rafturile sub forma de caini sunt absolut loiale in timp ce tineti materialul de lectura.

Biblioteca mobila

Mobilier Super Mario

Cei pasionati de joc ar trebui sa aiba cel putin o piesa de mobilier pe tema jocurilor video. Aceste rafturi uimitoare, numite Super Mario Brothers, nu sunt disponibile in comert; acestea au fost un proiect de bricolaj.