Inramarea jaluzelelor pentru ferestre

Inramarea jaluzelelor pentru ferestre


Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci cu siguranta ferestrele unei case reprezinta evadarea la esenta - sufletul casei. Nu e de mirare ca modul in care ferestrele sunt imbracate reprezinta una dintre cele mai importante decizii de decorare cu care se confrunta orice proprietar de casa.

Jaluzele pentru ferestre
 
In acest articol, vei avea posibilitatea de a vedea zeci de tratamente pentru ferestre, pentru o varietate de camere, completat cu imagini ajutatoare pentru a surprinde esenta camerei. De la perdele vaporoase la jaluzele de forma batului de chibrit, poti gasi accesoriul perfect pentru fereastra cu scopul de a decora casa ta.

Jaluzelele, acum disponibile intr-o gama de materiale frumoase, de la lemn natural si pictate la jaluzele din metal si tesaturi, reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii pentru protectia vietii private si pentru controlul luminii. Pentru spatiile contemporane, jaluzelele sunt adesea un ornament de fereastra satisfacator, fara a avea nevoie de tratamente suplimentare pentru ferestre. Dar intr-un decor aranjat, in special intr-unul cu arome bogate si traditionale, jaluzelele pot completa design-ul impreuna cu amplasarea draperiilor.
 
Jaluzele din lemn pentru ferestre

Jaluzele din lemn pentru ferestre

Vopsite in albastru, cu nuante neregulate si fermecatoare, ce caracterizeaza vopseaua, jaluzelele din lemn domina ferestrele intr-o camera de zi traditionala. Deoarece jaluzelele furnizeaza intimitate si dispun de functia de protectie impotriva razelor solare necesare pentru fereastra, o draperie amplasata peste ele este o actiune de design ce se axeaza doar pe aspect, neavand functionalitate - o rama decorativa, ce ofera ornamentarea necesara ce lipsea anterior.