Schimba aspectul dulapului

Schimba aspectul dulapului


    Ai un dulap vechi sau pur si simplu te-ai saturat de cel pe care il ai, atunci aceste idei de improspatare a design-ului dulapului te vor sprijini in ceea ce ti-ai propus.

Schimba aspectul dulapului   Schimba aspectul dulapului
 

Aplicarea autocolantului pe dulap


    Autocolantele sunt o modalitate foarte buna de a transforma orice dulap sau perete in ceva unic si interesant. Usile sunt realizate din tulpini  regenerate de plante sorg, imbinate folosind un adeziv de formaldehida libera. Luciu alb laminat este certificat de catre ministerului mediului, asigurand ca emisiile provenite de la acest material sunt conform cu standardele unui aer din interior sanatos. Acum, pretul pentru acest dulap este destul de mare, 3.995 dolari, dar intentia acestui articol a fost aceea de a-ti face o idee despre acest concept si sunt sigura ca un efect similar poate fi obtinut cu mai putini bani.

Aplicarea autocolantului pe dulap

Organizarea dulapului

 

Organizarea dulapului   Organizarea dulapului

    De la haine la pantofi si alte acessorii, cele mai multe zile incep in dulap, iar organizarea dulapului poate face viata mult mai simpla, mai ales daca sunteti intr-o graba continua de a cauta hainele potrivite. Organizarea dulapului este importanta, pentru ca se economiseste spatiul disponibil si se mentine casa organizata si curata.
 
 Organizarea dulapului

Dulapul cu usi culisante din bambus


    Poate ca nu aveti suficient spatiu sau bani pentru o plimbare in dulap, dar aici veti gasi o solutie care va va permite sa un spatiu de depozitare a hainelor prin imbracarea usilor dulapului. Aceste usi glisante din bambus ale dulapului de la Moso Bamboo, adauga interes pentru ceea ce s-ar putea altfel sa devina un simplu perete.
    Dulapul este format din benzi de bambus, care sunt interconectate prin banda din spatele dulapului. In spatele dulapului se afla un material de sprijin. Benzile de bambus au o grosime de 2 mm si pot fi furnizate cu o latime de 3.5 - 7 - 17 mm (standard = 17 mm). Materialul este disponibil pe role, care au un standard de latime de 204cm.
 
 Dulapul cu usi culisante din bambus