Cum sa transformi scarile in cel mai interesant element din casa

Cum sa transformi scarile in cel mai interesant element din casa


    Cu cateva luni in urma am prezentat un proiect interesant, un frumos exemplu de organizare a cartilor in functie de culori. Acum va prezint o modalitate interesanta de a te juca cu culorile, create de Jim Lambie.

Scari cu dungi colorate   Jim Lambie, un artist scotian, este cel mai bine cunoscut pentru pardoselile din vinil dungate, care acopera pardoseala si scarile a multiple galerii si muzee in Statele Unite si Europa. Artistul adauga, in mod meticulos, benzi de vinil la podele, intr-un model geometric care sa raspunda la arhitectura cladirii.   Proiectul prezentat in acest articol este numit "ZOBOP!" si este o instalatie de benzi colorate serpuitoare asezate paralel, amplasate in hol si pe niste scari din cadrul Muzeului de Arta Moderna din New York. Sisteme de sertare sub scara   Ctd 2005 a conceput aceste scari pentru un client care a dorit sa combine utilitatile japoneze in spatiul locuibil. S-a folosit spatiul de sub scari ca si loc de depozitare, ca parte a spatiului de proiectare, iar rezultatul final este o utilizare eficienta a elementelor de decor, precum si a spatiului disponibil, care arata cu adevarat minunat. Scari realizate din scanduri de skateboard   Skateboarding-ul, actul de a conduce si a realiza trucuri, folosind un skateboard, este din ce in ce mai populara in zilele noastre. Inspirati de cultura skateboard, designerii realizeaza piese de mobilier, rafturi si scari. La Scoala Roarockit Skateboard din Toronto, s-au folosit skateboard-uri pentru a construi o scara. Constructor spune "fasciculul de aluminiu este un cantonament solid de aluminiu, iar placile de skateboard au fost facute la comanda cu o singura margine concava.
 

Scari cu dungi colorate


    Jim Lambie, un artist scotian, este cel mai bine cunoscut pentru pardoselile din vinil dungate, care acopera pardoseala si scarile a multiple galerii si muzee in Statele Unite si Europa. Artistul adauga, in mod meticulos, benzi de vinil la podele, intr-un model geometric care sa raspunda la arhitectura cladirii.
 
 Scari cu dungi colorate
 
    Proiectul prezentat in acest articol este numit "ZOBOP!" si este o instalatie de benzi colorate serpuitoare asezate paralel, amplasate in hol si pe niste scari din cadrul Muzeului de Arta Moderna din New York.

Sisteme de sertare sub scara


    Ctd 2005 a conceput aceste scari pentru un client care a dorit sa combine utilitatile japoneze in spatiul locuibil. S-a folosit spatiul de sub scari ca si loc de depozitare, ca parte a spatiului de proiectare, iar rezultatul final este o utilizare eficienta a elementelor de decor, precum si a spatiului disponibil, care arata cu adevarat minunat.

Sisteme de sertare sub scara

Scari realizate din placi de skateboard


    Skateboarding-ul, actul de a conduce si a realiza trucuri, folosind un skateboard, este din ce in ce mai populara in zilele noastre. Inspirati de cultura skateboard, designerii realizeaza piese de mobilier, rafturi si scari. La Scoala Roarockit Skateboard din Toronto, s-au folosit skateboard-uri pentru a construi o scara. Constructor spune "fasciculul de aluminiu este un cantonament solid de aluminiu, iar placile de skateboard au fost facute la comanda cu o singura margine concava.
 
 Scari realizate din placi de skateboard