Saltelele - un confort necesar

Saltelele - un confort necesarSaltelele - un confort necesar
    Piata paturilor reglabile a fost un sector in crestere rapida in domeniul produselor de somn, iar Axel Bloom are 8 modele de saltea, 7 stinghii de pat si mai mult de 20 de cadre de pat in design-uri europene uimitoare, pentru a transforma somnul intr-o experienta completa. Produsele Axel Blooms dunt cele mai avansate paturi germane, oferind un sprijin excelent spatelui, umerilor si gatului cu spuma ergonomica si saltea din latex, cu stinghie de pat. Spuma latex impachetata si confectionarea saltelei cu arce se conformeaza cu cele trei modalitati de reglare a patului pentru a permite pozitionarea perfecta pentru somn, lectura sau de vizionare TV.
 
Saltele ergonomice

Saltea organica pentru copii

 


Saltea organica pentru copii

    Aceasta colectie de saltele organice pentru copii reprezinta alegerea potrivita pentru un produs natural. Aceasta saltea ofera un sistem de ventilatie care o face sigura pentru sistemul respirator al copilului dumneavoastra. Saltea" maximizeaza circulatia aerului, care permite risipirea umiditatii si a caldurii organismului, pastrand salteaua proaspeta, uscata si rezistent la alergenii daunatori, deoarece este confectionata din latex natural cu o structura a celulelor deschisa.

    De asemenea, plapuma din aceeasi gama este perfecta pentru alegerea constienta pro mediu. Plapumele sunt acoperite in bumbac moale, organic si umplute cu lana organica pura, ce izoleaza impotriva caldurii si frigului, creand un climat natural. Acest material elimina excesul de umiditate inainte de a fi sansa de a perturba somnul. Dupa cum probabil se astepta, materiale sunt hipoalergenice, rezistand impotriva alergenilor daunatori si promovand o noapte de odihna.

Plapuma organica pentru copii, antialergenica

Colectia de saltele Vera Wang


    Serta este liderul american al saltelelor si asternuturilor de calitate, cu o vasta colectie pentru fiecare tip de client. Colectia lor de saltele Vera Wang reprezinta o stransa colaborare cu renumitul designer de haine, care ofera o alternativa la conceptul de saltele pe arcuri si beneficiaza de cele mai bune materiale naturale si anume latexul si spuma Memory Foam pentru a oferi "un nou nivel de confort si sprijin". Caracteristicile speciale ale seriei Vera Wang includ acoperirea saltelei cu bumbac organic intensificat de Aloe Vera, care ofera o senzatie catifelata si calitati hidratante, si nu in ultimul rand regleaza temperatura corpului.
 
 Colectia de saltele Vera Wang