Fibrex va prezinta piscinele de lux

Fibrex va prezinta piscinele de lux


    Piscinele pe care le fabricam sunt piscine monobloc, piscine care se livreaza la gata, sub forma unei cuve. Aceste piscine sunt confectionate din rasini poliesterice speciale, armate cu fibra de sticla, printr-o tehnologie specifica fabricarii caroseriilor auto si ambarcatiunilor. Interiorul unei piscine este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice.

   Fibrex va prezinta piscinele de lux
 
    Piscina Ibiza este unica pe piata, deoarece in zona treptelor are incorporata o minipiscina ce confera beneficiarului momente de relaxare deosebite. Mai mult decat atat, piscina Ibiza este prevazuta cu un camin pentru utilitati propriu, astfel distanta utilitatilor fata de corpul piscinei este redusa, randamentul instalatiilor de filtrare fiind mult mai mare.

Piscina Ibiza este unica pe piata, deoarece in zona treptelor are incorporata o minipiscina

    Piscina Ibiza face parte din gama piscinelor de lux, avand un spatiu de inot de 8 m, iar minipiscina incorporata este de 3 persoane. Designul ei imbina intr-un mod placut liniile drepte cu cele curbe, dand nastere unui produs in care partea estetica se
impleteste armonios cu cea functionala.

    Piscina Monaco are prevazute trepte ce pot fi utilizate si ca spatii pentru sezut. Mai mult decat atat, se pot instala jeturi si sisteme de hidromasaj. Designul piscinei MONACO imbina liniile drepte cu cele semicirculare din zona scarilor, dand o nota de eleganta si un farmec aparte gradinii dvs. Daca pana acum cativa ani piscina era vazuta ca un moft, astazi piscinele fac parte din viata multora. Ce poate fi mai relaxant intr-o vara torida cu temperaturi de peste 35 de grade decat o piscina?

Piscina Monaco are prevazute trepte ce pot fi utilizate si ca spatii pentru sezut.

Accesorii pentru piscinele Fibrex


Schimbator de caldura - dupa iesirea din filtru a apei se monteaza un schimbator de caldura ce foloseste agent termic de la o centrala termica pentru incalzirea apei din bazin avand un cititor automat al temperaturii si mentinand in permanenta temperatura dorita.

Camin -  echipamentele piscinei se monteaza in caminul tehnic, astfel incat sa existe loc pentru acces in camin si in jurul acestora pentru operatiunile curente si pentru service si intretinere. Caminul de la Fibrex este perfect etans.

Aspirator pentru piscine -  Fibrex comercializeaza aspiratoare automate pentru piscine care pot merge singure prin apa pentru a curata si improspata piscina.

Huse - Pentru perioada de vara se poate monta o prelata termoizolanta cu sistem manual de rulare sau una  cu strangere automata. In perioada de iarna, acestea trebuie protejate cu o prelata speciala si saci compensatori care sa preia tensiunile ce apar la inghetarea apei.

    Impreuna cu piscina, Fibrex livreaza toate echipamentele necesare bunei functionari a piscinei - pompe, filtre, lampi, tablouri electrice, set complet de fitinguri si robineti. Livram si substantele pentru dezinfectia si limpezirea apei atat pe baza de clor, cat si pe baza de oxigen activ. Firma noastra are echipe de service care asigura remedierea eventualelor defectiuni din perioada de garantie si post garantie, dar care acorda si asistenta tehnica privind exploatarea, intretinerea si conservarea piscinei pe timpul sezonului rece. Pretul piscinei include transportul, montajul instalatiilor si punerea în functiune a piscinei.

    Fibrex a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 din 2000 si Sistemului de Management al al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001/2004. Firma “Fibrex Co” SRL detine Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu.
 
Consultant de specialitate: SC Fibrex Co SRL