Casute in miniatura pentru animale si papusi

Casute in miniatura pentru animale si papusiCasute in miniatura pentru animale si papusi

    Aceste case readuc in minte momentele placute ale copilariei. Fie ca va rasfatati copilul cu o casuta de papusi de acest gen sau animalul de companie cu o casuta luxoasa. Aceste miniaturi a caselor reale sunt de efect pentru incaparea in care le amplasati, transformand-o intr-una plina de viata si joc.
 
Casute pentru copii

    Aceasta casuta pentru papusi este perfecta pentru copii care sunt indecisi in privinta culorii si altele, largindu-le orizontul de imaginatie. Piesele ce alcatuiesc casuta sunt vandute separat, astfel incat sa poti realiza noi combinatii de camere mari sau mici si scari pentru a transforma casuta in ceva unic de fiecare data cand construiesti.

Casa pentru animalele de companie

    Daca nu suporti sa stai departe de animalul tau, mai ales in perioada caniculara a verii, casa animalelor de companie vine in ajutorul tau. Ideea casutei este amplasarea unui aer conditionat miniatural prevazut cu lumini si o camera web wireless pentru a fi cu ochii pe el oricand vei dori.

Casuta de papusi Vila Sibis

    Pentru copii care nu sunt interesati de Barbie si Ken. exista acum o casa pentru papusi foarte stilata. Vila Sibis, asa cum a fost denumita, este realizata din lemn de mesteacan si din doua piese de plexiglass detasabile (una in fata si cea de-a doua in spate mergand pe sistemul usilor culisante). Papusile care traiesc aici cred ca sunt foarte incantate de luxosul apartament.

Casa de papusi in marime naturala

    Aceasta casa de papusi nu este atat de mica, adica practic este o casa in marime naturala, insa merita sa fie mentionata. Artistul care a creat aceasta opera de arta, a luat o ferma parasita si a transformat-o intr-o minunata casa de papusi in marime naturala. Casa este protejata de un geam plexiglass si a lasat-o acolo pentru a fi admirata de toata lumea.