Casute in miniatura pentru animale si papusi - continuare

Casute in miniatura pentru animale si papusi - continuareSample Image

    Aceste case readuc in minte momentele placute ale copilariei. Fie ca va rasfatati copilul cu o casuta de papusi de acest gen sau animalul de companie cu o casuta luxoasa. Aceste miniaturi a caselor reale sunt de efect pentru incaparea in care le amplasati, transformand-o intr-una plina de viata si joc.
 
Sample Image

    Daca ai multe teancuri de bani si nu ai ce face cu ei, poti oricand scapa de o parte din ei, mai exact de 31.000 dolari pe o casa ridiculos de scumpa, pentru cainele tau. Aceasta casa este realizata din margele de cristal.

Sample Image

    Alti bani ai putea da pe o replica in miniatura a propriei case pe care o poti transforma intr-o casa de papusi, insa te va costa 10.000 de dolari. Pentru a construi o asemenea minunatie, o echipa de artisti te vor vizita pentru a observa si inregistra fiecare amanunt al casei pentru a fi siguri ca modelul lor va fi perfect. Si din moment ce cu banii astia ai putea sa-ti platesti avansul pentru o casa adevarata, ar trebui sa iasa pefect, nu?

Sample Image

    De cate ori ti-a zis cainele tau ca ar avea nevoie de spatiul sau propriu? Aceasta casuta, special construita pentru nevoile lui, este prevazuta cu geamuri, pereti si covoare, precum si cu un sistem de clima. Cainele tau ar trebui sa inceapa sa-si caute un job ca sa o poata plati, deoarece nu este atat de ieftina, pretul incepe de la $5,500.