Bai mici, idei mari: economisirea spatiului in camera de baie

Bai mici, idei mari: economisirea spatiului in camera de baie


    Tot ce-i mai bun din ambele lumi: tot ceea ce ti-ai putea dori de la o transformare a baii, cu exceptia ... nu exista nici un plan de podea, costuri minime de instalare si, in esenta, nici o remodelare implicata. Este pur si simplu o baie intr-o cutie ce economiseste spatiu, portabila, modulara, dar complet functionala.


Bai mici
 
    Decat sa refaci intreaga camera, mai degraba apeleaza la acest concept ce implica o noua instalatie. Dispozitivele baii ies din unitatea  compacta impinsa la perete - dusurile sunt o transformare simpla. Cirrus MVR este o baie modulara relocabila, construita in jurul unei centrale de reciclare a apei si unitate de purificare. Modulul de otel inoxidabil este echipat cu o baie built-in, dus, toaleta si chiuveta ... in timp ce se utilizeaza o fractiune din apa pe care accesoriile de baie actuale o prevad.

Economisirea spatiului in camera de baie

    Pozele nu spun atatea despre functionalitatea ei - ai putea strange aceasta unitate, in orice spatiu de interior mare sau mic. Marginile conteaza numai in masura in care nu exista spatiu suficient pentru functiile de strangere . Pe scurt: este camera perfecta din camera - cea mai usoara anexa a casei din lume.
 
 Articole sanitare integrate intr-un sistem compact