Antichitati din lemn reciclat transformate in dulapuri de arta contemporana

Antichitati din lemn reciclat transformate in dulapuri de arta contemporana


Aceste dulapuri minunate sunt o combinatie de piese vechi si noi: piese ornamentale de antichitati din lemn reconstruite in obiecte de mobilier postmoderniste, fiind deopotriva atat moderne, cat si clasice. Imaginati-va: cires, stejar, pin, artar si nuc - toate combinate impreuna intr-un singur dulap. Unele dintre aceste piese unicat sunt dotate cu un calculator de birou sau spatiu TV, in timp ce altele servesc unor scopuri mai traditionale, de stocare a imbracamintii, in dormitor.

Antichitati din lemn reciclat transformate in dulapuri de arta contemporana
 
Mai mult, unele dintre piesele componente reprezinta lucrari din lemn fin care altfel ar fi fost pierdute pentru totdeauna intr-un morman de resturi. Salvarea lor ca parti ale noului dulap nu este doar un proiect ecologic, dar de asemenea, este un mod creativ de a pastra piese de arta si mestesuguri din trecut - de la dulap si rafturi, tot drumul pana la picioarele nepotrivite.

Dulapuri reconditionate

Unele piese au sectiuni sculptate, altele sunt caracterizate de piese folositoare de oglinzi, sertare, dulapuri si alte elemente amplasate intr-un colaj creativ pe usi si suprafete. Distractiv si jucaus pentru copii, complex pentru adulti, potrivite pentru birou, la fel si pentru spatii de dormitor, aceste dulapuri aduc creativitate si traditionalism in orice incapere.
 
 Reconditionarea mobilei