Vopsirea luminoasa a pardoselei

Vopsirea luminoasa a pardoselei

 
Vopsirea luminoasa a pardoselei
 
    Nu cu mult timp in urma, un robot mic a venit si ne-a furat inimile. Singura sa preocupare a fost aceea de a face lumea mai buna, un loc mai curat si nu a cerut nimic in schimb. Acum, Roomba vine in cele din urma in centrul atentiei.
 
 Robotul ce vopseste podeaua
 
    Cineva a avut ideea de a amplasa un aparat de fotografiat intr-o camera intunecoasa pentru a face fotografii de lunga expunere a robotelului Roomba cum isi face treaba. Ideea este similara cu alte picturi luminoase sau graffiti, cu exceptia notabila ca Roomba este o masina, deci nu are capacitatea de a desena imagini frumoase cu lumina sa.

Colorarea pardoselei

    Calea Roomba poate parea alternativ la intamplare si bine orchestrata, in functie de imagine. In unele, micul robot pare a curata fiecare centimetru de podea. In altele, e ca si cum ar dansa, pentru ca nimeni nu se uita. Dar in fiecare parte, traseul LED-ului ce ramane in urma sa descrie cateva modele foarte interesante si minunate. Prin schimbarea culorii LED-urilor sau prin utilizarea de lumini colorate diferite pentru diferite parti ale actiunii robotelului Roomba, intreaga compozitie se poate schimba.

Design de pardosea

    La Targul Producatorilor 2007, cineva chiar a demonstrat modul in care Roomba poate desena imagini cu un pix atasat la acesta. Tendinta fotografiei Roomba a condus la un grup Flickr cu arta creata de Roomba.