Instalatii electrice: Priza cu stecher multiplu se transforma in priza portabila

Instalatii electrice: Priza cu stecher multiplu se transforma in priza portabila


    Uneori, companiile cheltuiesc averi pe echipele de design industrial, de zeci de ani, numai pentru a fi mai prejos decat proiect studentesc ca acest: o versiune plata a trei stechere cu 3 picioruse, cu un cablu de alimentare la fel de subtire si mobil ca si Apple MacBook Air.
 
 Instalatii electrice
 
    In Statele Unite oamenii sunt familiarizati cu cel de-al treilea piciorus al prizei, insa in Regatul Unit varful tipic de cablu este chiar mai mare, tranformand capetele cablurilor electrice in ceva ce pare de-a dreptul arhaic pe langa dispozitivele noastre moderne, simplificate si subtiri.

Priza cu stecher multiplu se transforma in priza portabila

    Si mai bine, ideea de design de la Colegiul de Arta Royal a studentului Min Kyu Choi nu se opreste la un singur cablu - stecherele multiple au luate in calcul, in mod natural. Aceste extensii ingenioase nu necesita nici macar simpla intorsatura de 90 de grade pentru a se plia in forma completa si, astfel, se economiseste spatiu si este perfect compatibil cu prizele standard.

Priza portabila

    Pare prea simplu, pentru a fi atat de usor posibil, dar care este adesea modul in care se fac cele mai mari salturi in proiectarea functionala - de la oameni de care nu ai auzit si, cand toti ceilalti presupun ca toate optiunile au fost incercate si testate.

Priza multipla industriala