Scaune taiate cu laserul: mobilier 3D din polistiren solid

Scaune taiate cu laserul: mobilier 3D din polistiren solid


    Constructia de mobilier asistata de calculator a schimbat modul in care designerii concep obiecte de design de zi cu zi. Dintr-o data, exista noi posibilitati, atat in ceea ce priveste materialele folosite, cat si modul in care se taie in forma un material dat, datorita tehnologiei tridimensionale extrem de precise de taiere cu laser.

 Scaune taiate cu laserul
 
   Modelate complet in format digital, aceste scaune 3D complexe arata de parca spuma de ambalare cu care suntem familiarizati - aceste scaune se pot folosi atat in interior, cat si in exterior, ce rezista la conditiile meteorologice, uzura si presiunea utilizarii regulate, dar sunt extrem de usoare ca si greutate, portabile si ecologice.
 
Scaune 3D din polistiren

    Designer-ul Khodi Feiz a creat aceste scaune dupa multe experimente in ceea ce priveste rezistenta materialelor, forma si durabilitatea, iar acum aceste scaune impodobesc atat spatiile de interior, cat si cele de exterior la ambasada olandeza la Berlin - simplu, curat, modern, dar si un testament al inovarii durabile in design-ul industrial.
 
Scaune taiate cu laserul