Usi fara clante

Usi fara clante


Usi fara clante
 
 
Designerii prefera sa se gandeasca la o compozitie intreaga decat la o singura piesa, si totusi, modul de functionare a feroneriei nu permite intotdeauna aceasta abordare. Ia dihotomia clasica de usi + clanta, de exemplu - nu conteaza cat de clasic sau modern este design-ul, acestea sunt, in general, considerate obiecte separate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Usi fara feronerie
 
Albed a expus o abordare usor diferita, renuntand la feronerie cu totul si construind functionalitatea de deschidere si inchidere, direct in interiorul usii in sine. Daca ar putea face ceva si in legatura cu aceste balamale, ingenios ascunse, dar fara indoiala prezente inca acolo atunci cand usile sunt deschise.
 
 

Usi fara clanta
 
 
 
 
 
De la clante incastrate (si butoane) la clante curbe construite in interiorul usii, acesti designeri au dezvoltat o linie ce ilustreaza diferite moduri de a reconsidera vechea relatie dintre deschiderea usii si accesoriile ce permit acest lucru. Moft, trend sau design atemporal? Greu de spus - vom vedea cum se simt oamenii ce sunt in contact cu usa lor, zi de zi.